Rack rack rack city

I helgen tävlade några på gymmet i the SICest of the Soutwest. Vårt RX'd team tog sjätte plats! Det är så inspirerande att se allihopa. Jag har dock inte mentaliteten eller motivationen att tävla såhär. Dock så ska jag delta i en fundraiser för bröstcancer på lördag. Det är 30 Clean & Jerks (Grace) for time!
 
Jag har anmält mig till samma halvmara som jag sprang förra året. Mitt mål i år är att komma i mål under 2:10:01, så jag är nöjd med 2:09:59... jag har än så länge bara sprungit ett långpass och några intervallpass på CrossFit. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp träningen men det blir nog CrossFit fyra gånger i veckan och ett långpass löpning.
 
Coach lade upp den här bilden med dagens WOD på hemsidan. 
FOR TIME (20 min cap):
10 thrusters (95/63#)
15 bar facing burpees
20 thrusters
25 bar facing burpees
30 thrusters
35 bar facing burpees
15:08 rx
 
Thrusters är en relativt svår övning då det är en kombination av övningar på en gång. Det är ett front squat och en push-press. Thrusters är ett av mina svagare moment (vilket är konstigt då min cleans och squats är relativt bra), så det var ett skitjobbigt pass. Jag pratade med Laura om hur jag känner mig annorlunda i kroppen. Jag rör mig annorlunda och det känns som CrossFit bara blir jobbigare och jobbigare. Jag springer fortare, jag orkar längre, men det är så mycket jobbigare. Frusterande! Men de säger att med CrossFit så blir det jobbigare ju mer du utvecklas. Du blir tyngre pga av muskler, du rör dig på ett annat sätt, och du tar ut dig ännu mera. Har inte tänkt på det från det perspektivet. Så det är väl positivt. Jag är trött som ett djur men har aldrig varit i bättre form. Jag väger väl lite mer och ser lite annorlundare ut, men det går ju framåt... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback