Det här med hundar som skäller...

Jag bloggade igår om hundar som skäller. Vet ni varför? Det bor en katt i CJ:s truck som står på framsidan. CJ upptäckte detta då han promenerade Axel idag och Axel var helt fixerad på något i bilen. Kul. Nu vet jag vad som skrämt livet ur mig på kvällarna. Hon tassar väl på framsidan och retar hundarna.

Vi var på AZ state fair i helgen. Det är en karnival (heter det så?) som åker runt USA. Det var karuseller, massvis med konstig mat, och annat kul. Här har ni en bild från parisehjulet. Not too shabby.
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hej, jag har en liten fråga. Vilka papper skickade du in för att söka om Green Card och uppehållstillstånd? Har du hjälp utav en "immigrations lawyer" eller gör ni allt själva?

Skulle verkligen uppskatta ett svar! :)

Angelica

Svar: Jag gjorde en adjusment of status från f-1 visa till green card, det är form I-485 (to adjust status) och form I-130 (petition for spouse som min man fyllde i "åt" mig). Sedan ansökte jag också om arbetsvisum (I-765). Vi har inte använt oss av en advokat då det absolut är hanterbart utan en sådan. Har du "overstayed" ditt visum eller gjort något illegalt så har man nog nytta av en advokat. Annars behövs det inte!
emilia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback