Year 2 is done!

Nu är mitt andra år av college över! Så skönt. Jag och Jason, en av mina närmsta vänner här borta, gick till vår historialektion idag, glada att det var sista dagen och vi skulle lämna in vår uppsats. När vi kommer in i klassrummet står två kvinnor där, formellt klädda. Vi frågar vad som pågår och de berättar att igår kväll när vår professor var ute och promenerade sina hundar så ramlade han ihop och dog. Så himla oväntat, då han var frisk i övrigt. Men livet är så. Jag fick verkligen en chock då jag gillade honom (det gjorde jag inte i början, men det blev bättre). Han pratade alltid om sin familj och det måste vara sådan chock för dem. Usch. Ta vara på livet!

I lördags hade jag min "trial" för hår och smink inför bröllopet. Vädigt simpet hår, och ganska neutralt smink. Jag ska göra några små modifieringar till bröllopet, men ungefär så här kommer det se ut.
 
Det var även passande att jag gjordet det här i lördags, för vi tog även våra engagement photos då. Vi åkte upp till ett ställe i norra Scottsdale där det finns fin natur, och så spenderade vi kvällen där med våra fotografer. Det kommer bli bra, tror jag. De har en tävling på sin blogg med varje par: får inlägget över 100 kommentarer eller så, så får man ett pris. Jag länkar när vi är uppe så får ni hjälpa oss :) 

Kommentarer
Postat av: Emma

Du ser superfin ut! Får man fråga vart du köpt klänningen? Är sugen på en maxi men har inte hittat någon modell som passar mig men den ser ut att kunna göra det :)

Svar: Den är köpt på Khols junior avdelning, hehe! Jag brukar inte gilla maxiklänningar men den här är jag kär i!
emilia

Postat av: Stephanie

Ursnygg Emilia!!! Jag längtar efter att få se bilderna :)

Svar: Tack! :) Jag med, hehe!
emilia

2013-05-09 @ 01:18:55
URL: http://Stephaniejf.blogg.se
Postat av: malin

men gud vad vacker du är i den där klänningen!! <3

Svar: Tack vännen!! Vill prata med dig snart.
emilia

2013-05-09 @ 07:57:40
Postat av: Sofia

Jättefint hår och smink! Snygg klänning också :)

Svar: Tack!
emilia

2013-05-09 @ 10:45:37
Postat av: Joanna

Jäklar vilken snygg klänning! Du är het :)

Svar: Tack! :)
emilia

2013-05-09 @ 12:50:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback