Bidezilla

Jag försöker mestadels vara positiv; jag håller mig borta från dramat i familjen här borta, och jag försöker att inte lägga ner energi på småsaker. Dock så håller dessa bröllopsplaner på att förvandla mig till en kaktus (taggig och elak). Människor som inte alls har med planerandet att göra har börjat lägga sig i så himla mycket. En individ som jag inte vill nämna vid namn men rimmar på mindy dikterar mina inbjudningar och har gjort det hela våren. Hon försöker tala om för mig att det är tradition att bjuda in vissa och vissa. Personer jag inte ens känner eller personer jag träffat en gång. Jag blev så förbannad att jag sade till henne att det är inte ett traditionellt bröllop, och eftersom hon inte betalar så tänker jag inte bjuda in de gäster som hon vill att jag bjuder. Det gick inte hem sådär kanon, men det är min och CJ:s dag, ingen annans. Förstår dock hur folk blir bridezillas. No judgment here. 
 
Jag är väldigt rak på sak och ärlig, och jag orkar verkligen inte med all bullshit som cirkulerar i släkten. Livet är för kort för att spendera det som en skvallerbytta.
 
Nu var det slutklagat! Imorgon ska jag åka och välja ut min blombukett och även blommorna mina tärnor skall ha. Här kommer lite som jag hade tänkt mig...
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Det absolut viktigaste är ju att ni två får det precis som ni önskar! Så är det bara. Nu har jag ju aldrig varit på amerikanskt bröllop men det känns som om de tycker att hela tjocka släkten + deras grannar + brevbärare alla borde vara bjudna. Det är ju de människor man älskar och umgås med som ska komma, det räcker långa vägar!

Svar: Precis! Haha, det var en klockren beskrivning! Jag menar, behöver jag verkligen bjuda in min killes mammas chef? Njaaa....
emilia

Postat av: Henrietta

Harligt att du sa ifran! Vi hade ett valdigt litet brollop med bara de narmsta (typ 12 gaster). Efterat fick min man kommentarer fran slaktingar i stil med "varfor bjod ni inte mig/oss??", och vissa var verkligen upprorda aven fast de inte alls star honom nara. Men jag haller med dig fullstandigt, de som inte ska gifta sig eller inte ar med och betalar har ingen talan! Hoppas resten av planeringen gar bra :)

Svar: Usch, förstår folk inte att man kanske vill ha det lite intimt? :) Jag var in på din blogg och kikade på era bröllopsbilder - superfina! :)
emilia

2013-06-12 @ 03:40:36
URL: http://henriettav.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback