The Bed Frame

Igår åkte vi till IKEA för att inhandla en ny sängstomme (sängram?). Vi kom så klart hem med lite mer saker också. Otippat?
 
Ripley skulle så klart vara med och bygga. Varför inte, liksom? Han klev på instruktionerna och hämtade sina leksaker och placerade dem i vägen för oss!

Och så här ser slutresultatet ut. CJ gjorde det mesta men jag skruvade och höll saker jag också! Nu ska vi bara få upp några tavlor ovanför sängen också. Nästa projekt blir att måla CJ:s gamla byrå svart, samt att sätta på några söta handtag på den. Pintrest har fått mig att tro att jag är the queen of DIY. Sanningen är att CJ får kliva in och rädda dagen när jag inte har en aning om vad jag gör. Som med vårt matbord, ungefär...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

fin!

Svar: Tack!
emilia

2013-01-10 @ 19:06:17
Postat av: Madeleine Hutchinson

Vad roligt med lite nya möbler, jättefin säng! Och det är omöjligt att komma hem från IKEA utan fler saker.. :)

Svar: Tack! Visst är det? Jag får för mig att jag bara behöver sååå mycket nya saker när vi är där. Fast egentligen behöver jag dem ju inte!
emilia

Postat av: Nadja

Åh vad fint! Saknar IKEA!

Svar: Tack! Har ni inte IKEA på Hawaii? :(
emilia

2013-01-11 @ 08:40:49
URL: http://www.alohanadi.com
Postat av: Ninja Ister aka Morsan

Haha - det är ett krig när man sätter igång med Ikeagrejer! Men snyggt blev det.

2013-01-11 @ 10:50:38
URL: http://isterister.wordpress.com/
Postat av: stephanie

Åh va snyggt!! Och jag känner likadant, jag har fått för mig att jag är grym på diy bara för att jag är på pinterest så mycket :) jag målade om en byrå och det slutade med att Ben fick fixa till oredan jag ställt till... Haha

Svar: Tack! Vi har länge velat ha en bed frame och tyckte den här från IKEA var snygg! :) Men eller hur, pintrest har fått mig att tro att jag även är världens bästa kock, städare, you name it! Hehe. Men det är tur att vi har ordentliga karlar som kan hjälpa oss!
emilia

2013-01-11 @ 17:45:28
URL: http://stephaniejf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback