Skola skola skola

Vädret i Phoenix är toppen just nu. Det behöver inte vara varmare, inte kallare. Det är så skönt att promenera Ripely på eftermiddagen i shorts och t-shirt. Han kan även vara ute utan att dö av värmeslag! 
 
Som ni ser så har jag inte uppdaterat lika frekvent. Det är bara andra veckan i skolan men de har givit oss jättemycket att göra redan, så klart. Efter skolan pluggar jag och sedan sticker jag till gymmet, sedan är det inte mycket kvar av dagen. Nu väntar jag på att CJ ska komma hem, han är iväg på brottarmatch med sina high schoolers. Jag är vrålhungrig men jag ska snällt vänta att käka middag till han kommer hem. Åh, igår gjorde jag kött i vår crock pot (långsamkokare?) för första gågen. Jag vill aldrig mer laga vanlig mat. Släng i köttet på morgonen, klart på kvällen. Ät! My kind of cooking. 

Kommentarer
Postat av: Sandra - Breakaway

Sätt ett minus framför och du har Minnesotas väderprognos ;)

Postat av: Sanna H

Hej! Har länge funderat på ett utbytesår nu men bytte nyligen riktning mot några år i college istället! Mest pga att det är lättare att kunna få jobb och kunna få bo där senare då USA verkligen är mitt drömland. Men till min fråga: Hur mycket kostar det att få gå på college? Räcker det med lån från CSN till en början iallafall? Vet att man betalar läsåren per termin/år, så tänkte hur mycket den summan kan ligga på om det verkligen är skyhöga siffror. Vet dock att det är olika från skola till skola, men har kollat runt lite och hittar inget riktigt genomsnitt. Hade tänkt fixa allt genom explorius (dock är det 3,5 år kvar då jag endast går sista terminen i nian än, men som sagt hade jag tänkt mig endast ett år i usa först), och dom fixar ju med stipendium och det och lästa lite tidigare att du åkte utan en förening som hjälp. Hur gick det till och hur gjorde du? :)
Blev en himla röra av allt detta, men hoppas du förstår vad jag vill få fram :)

2013-01-26 @ 19:19:57
URL: http://smallthoughts.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback