Pain everywhere

Jag har haft en skitbra träningsvecka, till idag. Jag har träningsvärk överallt. Det gör ont att sova, det gör ont att gå, det gör ont att andas. Jaja. Enough complained. Dagens WOD var snatches och wall balls. Jag suger på snatches. Eller, okej, min coach säger att jag är bra på dem - men det är så mycket mentalt för min del. Så fort jag kommer över 63 lbs så tappar jag allt som heter form och mentalitet och kan absolut inte göra en snatch. Mest av allting sitter det i huvudet; jag tror att jag är dålig på dem, därav gör jag inte lika bra ifrån mig under WOD:en. Kom igenom passet på 13:25, vår time cap var 15. Satt mig ner och grinade efteråt. Nothing screams bad ass like crying out of frustration after a workout... Coach kom fram och klappade mig på axeln och sade att jag var bra och annat pep-talk. Ännu mer humiliation. Men han menar så väl och han är världens bästa coach.
 
30 Wall balls
15 Power Snatches
30 Wall balls
12 Power Snatches
30 wall balls
9 Power Snatches
 
On a positive note: våra hoodies kom idag! M:et står för Magna som är namnet på mitt gym! Nu har det ju blivit 24 grader varmt igen, men hoodisarna hade varit väldigt välbehövliga förra veckan när det var -2 grader om morgnarna... Inte okej.
 
 
Jag åkte även förbi Trader Joe's idag och handlade lite mat. Jag letar efter Creme Fraiche men hittar det ingen stans. Har kollat Trader Joe's och Sprouts, har ni svensk-amerikaner någon idé? Kanske Whole Foods? Jaja, jag kom hem med dessa som smakar gudomligt; jag fick dock bara i mig fyra stycken?! Min matlust är borta med vinden och jag har ingen aning varför? Jag har tränat som ett djur den här veckan och givit allt jag har, men ändå är jag inte hungrig när det är dags för middag. Frukost och lunch går kanon, men sedan är jag bara inte hungrig. Har ni några idéer?
 
Men de går nog ner under helgen ändå, tror jag!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag var med mina familj över lovet i USA och då hittadeci crème fraîche på Walmart faktiskt:)

2013-01-19 @ 10:39:34
Postat av: Malin Baltzar

Creme Fraiche går inte att få tag i alls i USA vad jag föstått, jag brukar dock använda Sour Cream istället och det har funkat bra :) Går även att koka när det används i sås osv.

Postat av: Love in LA

På Sprouts här i LA har dom börjat sälja Crème Fraîche :) Annars har jag sett det på en mataffär som heter Fresh & Easy.

Trevlig helg :)

Svar: Okej, tack! Vi har Fresh & Easy också, så jag kan kika där. :)
emilia

2013-01-19 @ 19:58:00
URL: http://Lifeandloveinla.wordpress.com
Postat av: stephanie

Jag hittade det på whole foods förut, tror att de var bland de "finare" ostarna eller vad de heter.. Annars kanske du kan göra det från skratch?

Svar: Jag anade att Whole Foods skulle ha det. Jo, jag skulle kunna göra på fet yogurt och gräddfil och lite så, men jag orkar inte ;)
emilia

2013-01-19 @ 20:40:56
URL: http://stephaniejf.blogg.se
Postat av: Jennifer

Creme Fraiche hittade jag på safeway, vet inte om ni har safeway i Arizona. Trodde att det skulle finnas vid dairy men hittade det vid charken bredvid de finare ostarna. Whole foods borde också ha creme fraiche.

Svar: Yes, det har vi! Ska kika där. Tack!
emilia

2013-01-19 @ 21:31:29
Postat av: Ann

Jag har också sett creme fraiche på vanliga mat affären här, Fred Meyers, så det borde nog gå att hitta :)

2013-01-20 @ 03:28:10
URL: http://rumbleinthearctic.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback