The Weekend

Jag började helgen med att baka French Bread som Stephanie tipsade om på sin blogg. Det var indeed så gott som hon har skrivit!
 
Jag har varit lyckligt lottad och fått massvis med choklad skickat till mig så här i juletider! I fredags myste jag på soffan med Ripley, käkade aladdin och njöt av mina nya doftljus från Bath and Body Works.
 
Igår lagade CJ underbara köttbitar och jag gjorde hederlig svensk potatisgratäng. Vi käkade även vitlöksbröd så ni kan ju tänka er hur mysigt vi luktar idag... hehehe. 
 
Idag när jag var ute på morgonpromenaden med Ripley så kom en chihuahua springande mot oss. Denne var lös och hade liksom inte en tanke på att stanna. Jag sade åt Ripley att sitta och håret reser sig lite på honom - MEN, han skällde inte eller något annat. Denna stackars lilla hund förstod inte att denne var ungefär samma storlek som Ripleys leksaker, och frukosten denne åt imorse kunde varit den sista måltiden. Tur för oss alla involverade att Ripleys tränings har betalat av sig och han satt tålmodigt och tittade på hundjäveln som struttade två meter framför oss. Till slut inser ägaren att hans hund är mitt över gatan, öga mot öga med en pitbull (de behöver ju inte veta att Ripley faktiskt är riktigt snäll och inte äter andra hundar, men han kan få TRO!), så han ropar på hunden. Guess what happened? That's right. Nothing. Till slut får han hundens fokus och drar in den i huset. Inte ens ett ursäkta eller "oj!" fick jag ur honom... hatar oansvariga hundägare, oavsett storlek eller hur vänlig hunden må vara. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback