Jullov!!

Jag är klar med mina slutprov! Jag har slitit som ett djur den här terminen och det har betalat av sig. Tre A och ett B. Det bästa? Ett B i calculus! Förstår ni?! CALCULUS. Det här lever jag länge på! Lyckades också med i A i microekonomi... vi startade kursen med 32 elever, vi slutade med 7. Resten hoppade av för att de hade icke godkänt.
 
Igår fyllde jag år och vi firade med en donut-tårta(!) på morgonen och middag på kvällen. Jag fick en jättefin Kitchen Aid som jag velat haft ett tag. Nu skall det bakas bullar och desserter inför jul! Imorgon skall vi även till IKEA för deras julbord går av stapeln. Mums!
 
My precious!
 
Och den här killen tog examen från skolan igår! 10 veckor kurs för beteendeproblem (han är rädd för allt!). Vi har jobbat på hinderbanor, rädsla för skateboards, bubbelplast, jobbiga situationer, stress, människor med läskiga hattar, rullatorer, läskiga statyer. You name it! Vi har tränat och tränat och äntligen så är han tryggare i sig själv. Han har alltid varit lite skittish men det har blivit värre på sista tiden. Dock har träning hjälp otroligt och vi kan säga hej till människor på promenad utan att bli nervös och utmattad av stress; vi kan till och med gå förbi huset med de läskiga skällande hundarna utan att han bryr sig (tidigare har det varit en stor stressutlösare). Det ni! Vi ska ta lite fler kurser till våren, kanske till och med advanced obidience om vi sköter oss bra nog... det är minst lika mycket träning för mig som för honom!

Kommentarer
Postat av: Nadja

GRATTIS till er båda! Jag blir klar imorgon men har redan mentalt checkat ut. Njut av jullovet!

Postat av: Ninja Ister aka MorSan

Du är bästaste Dottern ever!

2013-12-14 @ 16:55:07
URL: http://isterister.wordpress.com/
Postat av: malin

ni är då otroligt duktiga båda två! du ska vara så stolt över dig själv, för det är alla vi andra och lillplutten får du väl ge en morot eller nått från mig som visar att jag tycker han är duktig :-) <3

2013-12-14 @ 17:20:55
Postat av: Jennifer

Grattis!! Grymt jobbat! Livets känsla när man är klar med finals och det faktiskt gick grymt. Det suger dock när man håller på med det, jag har ännu en massa finals kvar gaaaaaah

Svar: Ja, visst är det tråkigt! Håll ut - almost there!
emilia

2013-12-14 @ 23:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback