Fiesta Bowl Half Marathon

 
Jag ljuger om jag säger att jag inte är besviken med dagens lopp... men, med tanke på förutsättningarna så är jag nöjd med en målgång. Jag hade inte sprungit på en månad, och innan det så hade jag gjort 4 långpass innan jag gjorde illa ryggen och fick vila. Trots det så var jag bara en minut långsammare än förra året. Jag hade gärna velat ha ett PR, men vadfan! Jag sprang en halvmara imorse!
 
Det känndes fint de första kilometrarna, men kring mile 9 (14 km in) började det göra ont överallt. Höften, knäna, benen. Lungorna höll fint, men kroppen gjorde så ont. Ni ser ju att min pace för 10K var ganska bra, och jag hade velat hållt den hela racet, men det gick fort (långsamt, hehe) utför efter mile 9. Men vad är det som spelar roll i det stora hela? Att jag är frisk, hälsosam och min kropp kan springa en halvmara med lite träning inför det. Om det var kul? Nej det var det inte. Men ändå rätt häftigt att se att kroppen klarade detta med den mesta träningen från CrossFit. 
 
Nu ska vi ut och äta mexikanskt. Som jag ska äta!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Så himla bra jobbat!! :) Här blir det inga maror sprungna, snarare maraton i bullätning medan jag skriver hemtenta efter hemtenta :P

Nästa år däremot, då ska det springas! Tycker du är inspirerande :)

Svar: Tack! Hehe, det har blivit en del maraton av dess like hemma hos oss, också ;) Lycka till med löpningen!
emilia

Postat av: Stephanie

GRYMT!!! Ibland kanner jag att jag vill springa en halvmara men sen inser jag att jag inte skulle tycka att det var kul.. kanske till varen, jag ska forsoka overtala Ben till att springa med mig :) ha

Svar: Tack! :) Ja, det är kul att ha gjort det en gång... men två gånger, nä! Jag vet inte vad jag tänkte. Jag var ju inte förbered för detta lopp så det var därför det var så plågsamt. Det finns många bra planer att följa inför en halvmara - ge er tid till träning och spring några mil i benen så skall du se att det kommer gå jättebra!
emilia

2013-12-16 @ 17:06:55
URL: http://stephaniea.se
Postat av: Ninja Ister aka Mamma

Men du - du sprang, trots att det gjorde ont. Trots att du bara ville ge upp.

Du gav inte upp. DET är stort, det.

2013-12-17 @ 18:11:28
URL: http://isterister.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback