Flyttat!

Nu har vi flyttat. Vi har en hel del kvar att göra, så som att städa, men majoriteten av våra saker är i Cindys gamla hus nu. Jag kommer definitivt sakna vårt andra hus, speciellt sovrummet. Men på det här viset kan vi spara pengar till bröllopet och andra saker som kommer äga rum, vilket definitivt behövs. Dock så tycker jag att hon tagit lite för många friheter med huset. Vi sade att allting skulle vara utstädat och klart som att en annan hyresgäst skulle flytta in. Ja, säger hon. Vi kommer hit och kyskåpet är inte rengjort, det är stopp i duschen så vattnet inte sjunker ned och det är kastruller och andra saker kvar i skåpet. Dessutom har hon fyllt hela formella vardagsrummet med lådor som hon inte har "plats" för. Jag vet att hon gör oss en tjänst genom att vi får hyra huset utan att hon gör vinst på det, men jag är ändå väldigt irriterad på situationen.
 
Nåja, slutgnällt. Jag har otroligt mycket att göra i skolan från nu och framåt. Det är ungefär en månad kvar till terminen är över, och det är fullt upp. Snart kommer min mamma hit i alla fall, så det ska bli skönt att få slappna av och umgås med henne.
 
Nu ska jag snart lägga mig. CJ jobbar till 01:30, så det är jag och hundarna hemma. Jag är supertrött i kroppen efter dagens träningspass. Vi gjorde bland annat 30 back squats i våran styrkedel av passet. Mitt sista set av 3 gjorde jag 148 lbs! Det bör lägga mitt 1RM kring 160 lbs. Dock så tror jag att jag kan göra mer vikt, detta set var de sista av tio och jag var trött. Men bättre än det förra som var 133 lbs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är inte bra för hundar att vara i klorerat vatten

Svar: Vi använder andra kemikalier som är bättre för människor (och djur), inte klor. Vi duschar honom alltid efter ett bad (precis som människor som badar i pool ska göra). Tycker det är rätt okej att han badar när det är 50 grader ute.
emilia

2013-04-10 @ 17:59:02
Postat av: Marie

Hej! Har läst din blogg länge, alltid kul att kika in! Min kompis och jag (vi bor i Seattle) ska åka och kolla på Arizona State University, och jag undrar om du vet något billigt ställe att bo på? vi ska bara var där en fredag-söndag :)

Ha de fint!

Svar: Förlåt för så sent svar! Vilken del av ASU ska ni till? Downtown, main eller west campus? vet du? :)
emilia

Postat av: Anonym

aha okej :) tänkte bara säga för det är många som inte vet om det och hundarna kan få stora hudproblem efter klorerat och saltat vatten :/

Svar: Precis! Han kliar om han inte blir duschad efteråt, huden torkar ju som russin precis som oss, även fast det är bättre kemikalier. Jag är dock lite orolig att han ska börja simma när han känner för det nu när vi ska skaffa hundlucka... hehe. Han har bara badat i poolen mitt i sommaren tidigare, men han föredrar sjön :)
emilia

2013-04-11 @ 23:04:06
Postat av: Nadja

ah vad härligt det ser ut! jobbigt det där med balansen mellan hyresgäst och barn kan jag tänka mig..

2013-04-15 @ 12:29:59
URL: http://www.alohanadi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback