Skärmdumpar

Här kommer några skärmdumpar från min facebook efter valresultatet kom. De är inte superhemska, jämfört med vad jag sett hos andra bloggare. Många amerikaner är ofta väldigt noga med att påpeka att de har rätt till "freedom of speech" under konstitutionen, dock så verkar inte andra ha det, då vissa människor skrev "om du ska säga någonting liberalt så tar jag bort dig från facebook." Så det är skillad på folk och folk, ser jag...
 
 
 
USA, passa er, nu blir det anarki i landet...
 
Detta är en av mina amerikanska familjemedlemmar.
 
 
Ta inte detta så seriöst, men åtminstone så fick jag mig ett skratt. Denna kille uppdaterar alltid galna saker. 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh herregud. Blir mörkrädd för amerikanarnas tankesätt. Inser dem inte att med Romney hade USA blivit ännu mer hatat och förstört sin framtid mer?

Romney anhängare säger att de vill ha rätt till sin egen kropp, bestämma själv (vapen) men samtidigt så vill de ta bort aborten och förbjuda homoäktenskap, då bestämmer man ju inte över sig själv???

2012-11-07 @ 22:38:06
Postat av: Rebecca

Hej, jag tycker det är väldigt spännande att det kan skilja så mycket från stat till stat vad de tycker. Just nu så pluggar jag på en språkskola i San Francisco och igår så var jag på ett Election Party, varpå alla röstade på Obama, alla var för gay-äktenskap och såklart droger.. Och de buade ut Romney när han höll sitt tacktal. Det är klart att det vart svårt för Obama att visa vad han går för, eftersom han plockade upp landet när det var i en ekonomisk kris och i krig. Hoppas verkligen att han får mer förtroende. Tycker ditt inlägg var spännande för det var sån himmla skillnad från vad folk tycker här :)

Postat av: Olivia

Hej,

Har följt din blogg sedan du var i USA och nästa år ska jag åka till Arizona. Jag åker inte riktigt med det vanliga programmet och därför kan jag även välja i vilket område jag ska bo i? På sidan nämner dem ställen som:
Deer Valley
Peoria
Gilbert
Paradise Valley
Scottsdale

Eftersom du bor där nere tänkte jag fråga sig vad du tycker. Vilken stad har den här ''city'' känslan, är finast, finns mest att göra i? Vad hade du valt helt enkelt. Hade varit väldigt snällt om du kunde berätta lite om dem.

Ha det bra!

2012-11-08 @ 11:15:36
Postat av: Johanna

Håller med ovanstående...
Har amerikanska vänner på fb efter att ha varit au pair, men bara några enstaka republikaner som gnällde.. Det var mest "go obama"-uppdateringar. :)

2012-11-08 @ 16:22:37
Postat av: mk

jävla americans alltså. Hur fan tänker dem egentligen. Först så klagar dem under bushs tid om att ekonomin var kaos men när obama försöker göra sitt bästa så förstör romney och hans parti obamas planer eftersom de har majoritet i rep huset. Obama är en ledare och romeny är en affärsman. Aldrig att man tänker bo i ett sjukt land där folk är för naiva. 4 more years för världens skull,innan iran bombar usa.( vilken skulle ske om romney vann)

2012-11-08 @ 17:58:12
Postat av: Olivia

Hej, igen!

Min mail är [email protected]

Ha det bra :)

2012-11-09 @ 08:50:39
Postat av: Nadja

Åh, jag hade som tur var inte så många såna på min facebook men man blir ju mörkrädd när man läser vad folk säger, att folk kan va så korkade.. DU kan ju hälsa alla Romney-anhängare att direkt efter att han förlorade övergav han hela sin valkampanj och alla som jobbade för honom.. Himla fantastisk kille..

2012-11-12 @ 02:44:36
URL: http://www.alohanadi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback