I have not forgotten you

 
Jag pluggar som ett djur för att få allting gjort innan jullovet. Vi har nästa vecka kvar i skolan, sedan är det "finals week" vilket innebär slutprov i alla ämnen. Sedan har jag jullov! Jag kommer dock fira jul här, sedan flyger jag till Sverige den 26:e. Så det är 29 dagar kvar, inte 27... jag var lite för exalterad antar jag.
 
Jag ser så fram emot att komma hem en sväng! Jag har ju inte varit hemma på över ett år när jag väl landar. Konstigt! Livet här borta är bra ändå, även om jag saknar min familj väldigt mycket. Vi har många planer i verket just nu; det är saker att göra, planera och lista ut mest hela tiden. Jag väljer att inte skriva om det här, men jag lovar att det är värt väntan! 
 
Annars så går jag i skolan och tränar - CJ jobbar mycket och förhoppningsvis får han en ny position snart. Det innebär även att det nya jobbet kommer betala för resten av hans utbildning. Det är en otrolig förmån här borta, så håll tummarna för min amerikan! 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, skönt att få komma hem överhuvudtaget även om du kommer strax efter jul! :) hur länge blir du hemma?

Spännande med planerna! ;) kul att ha nåt att se fram emot! Lycka till med allt!! Kram

Svar: Det ska bli skönt! I två veckor blir jag hemma. I natt drömde jag om lösgodis, så det är på tiden, hehe. Vad ska ni göra i jul? Kram!
emilia

Postat av: Hanne

Jag vet att inte du har en träningsblogg men eftersom du tränar en del, kan inte du komma med lite tips på styrkeövningar man enkelt kan göra hemma? :) kram!

2012-11-29 @ 16:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback