15 km run

Så här glad var jag inte efter min joggingtur idag. Vädret var toppen, mitt matintag idag, not so much. Kroppen var seg. Tog med mig en electrolyte pack på turen som jag kunde käka en timme in i turen, för jag vet att jag blir alldeles för uttorkad och slut om jag inte fyller på med något. Hur som helst. Efter mile 8 var jag tvungen att stanna och gråta för jag var så jäkla trött. Kände mig ganska patetisk, hehe. Kom till huset när gps:en stod på 9.5 miles, så det fick duga. Satte mig i köket och grinade och sade till CJ att jag aldrig kommer klara halvmaran. Drack lite powerade, käkade salta kex och sedan mådde jag toppen. Inget illamående, inget skakande, bara jag! Det är framsteg då jag blivit otroligt skakig och illamående efter mina tidigare 13+ km turer.
 
Nu ligger jag i soffan och slappar. Vi var lediga idag då det är Veteran's day. Jag har varit och besökt CJ:s mormor och uträttat lite ärenden. Nu ska vi snart hem till CJ:s mamma för att käka middag med dem. Hoppas ni hade en bra måndag, Sverige!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag har följt din blogg sedan du var utbytesstudent eftersom jag själv var det då fast i Philadelphia :)

Numera läser jag mest för att få läsa om fin kärlek och för pepp till träning och hälsa, vilket jag tycker du sköter så jäkla bra! Jag har inte kommenterat tidigare men jag tyckte att det var så dags nu.

Du och bloggen är grymma och förgyller många av mina dagar!
/Ida


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback