The Weekend

Jag har varit ensam hemma hela helgen. CJ:s "nya" jobb har ändrat hans schema - nu tränar han alla nyanställda vakter, så han måste ändra sitt schema i och med hur de nya vakterna jobbar. Hur som hest! Jag har passat på att organisera och rensat nu när han inte varit hemma, hehe.
 
Under handfatet i badrummet. Ripley:s medicin, shampoo, borste och annat ligger i en egen låda. Mediciner, plåster och annat i en låda. Sedan så klart alla hudkrämer, solskydd, hårspray och shampoo i en annan låda. Sådan ordning!
 
Dålig bild, men det är vår garderob precis innanför dörren. Jag köpte en sko-organiserare. Jag måste dock köpa en till då jag insåg att nästan bara mina skor fick plats... oops!
 
Och min bleka våffla. Vi jagade runt halva stan på ett våffeljärn här om dagen. Jag köpte någon ekologisk halvnytting fullkornsmix att göra våfflor på. Det var flaxseed, whole wheat, quinoa och massa frön alla kolhydratsogillare ogillar. Våfflan smakade mest sand, och blek var den. Gör min egen smet from now on...

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister

Peter skulle ha varit stolt över dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback