Spring 2012 Classes

Tänkte skriva lite om kurserna jag läser den här terminen. Totalt så läser jag 16 credits, så fyra credits mer än förra året (12 räknas som heltidsstuderande).

Intermediate Algebra
Eftersom jag började om med matten så är det fortfarande väldigt basic. Just nu är det ungefär som matte B med faktorisering, andra och tredjegradsekvationer och grafer.

Environmental Biology
Biologi med folkus på miljö och hållbarhet. Det verkar som en väldigt uppfriskande kurs. Allra helst ska det blir intressant att se amerikanarnas syn på den globala uppvärmningen och miljön i sig. Jag har även lab en gång i veckan.

English 102
Uppföljning av engelskan jag läste förra terminen. Den fokuserar mest på research papers. Min lärare verkar väldigt kunnig och det är en hel del jobb som ska göras. Jag har den här kursen med Caitlyn som jag hade engelska med förra terminen också.

Introduction to Business
Introduktion till business. Min lärare är en investerare i första hand, och undervisar endast den här kursen. Förhoppningsvis blir det inte så mycket textbook, utan mer real life undervisning. Det känns som jag ändå har en bra grund att stå på i och med att jag gick businesslinjen i gymnasiet.

Psychology and Culture
Psykologi och kultur. Precis som det låter. Min lärare verkar skitbra! I den här kursen får vi titta på olika kulturer och dynamiken mellan personer i olika kulturer. Även hur psykologi, kultur och samhälle går ihop. Det kommer nog bli intresant, allra helst då jag är från en annan kultur!

Kommentarer
Postat av: Ninja Ister aka Morsan

Det går inte att kommentera Cheeskake-inlägget. Häpp!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback