Träningsuppehåll

Jag var på mammas jobb och tränade igår. Hon är sjukgymnast så de har ett gym där hon jobbar. Jag körde ett lätt crossfit-pass. Först några back sqauts och sedan 3 rounds av: 15 KB swings, 25 squats och 35 sit-ups. Jag har dock ont i ryggen efter jag gjorde illa mig litegrann när vi gjorde Clean & Jerks för någon vecka sedan, och det kändes när jag svingade kettlebells.
 
I och med alla squats vi gör på crossfiten har jag fått en mycket rundare rumpa! Jag har blivit mycket starkare sedan jag började där, och min kropp har börjat se lite annorlunda ut. Jag tycker jag är otroligt oproportionelig, då låren har blivit "kraftigare" av muskler och rumpan rundare. Dock har jag minskat i midjan så jag är nu en 70D i BH-storlek och det tycker jag inte ser klokt ut. Så igår kollade jag på bilder från när jag var som störst, och det var skönt att få lite insikt. Jag har inte varit speciellt bekväm i mig själv de senare veckorna (kläderna passar som de ska, men jag tycker jag ser förändringar jag inte är van med ännu), men jag ser då så mycket bättre ut än vad jag gjorde tidigare. Så det sitter ju bara i huvudet. Dumt!
 
Och en bild när jag har människorkläder! Jag har mailat min crossfit coach och jag ska börja gå fler gånger i veckan nu när jag kommer tillbaka till USA. Jag vet inte riktigt om jag ska satsa på fem dagar i veckan, eller fyra. Vi får se! Nu ska jag dock ta ledigt från träningen till jag kommer tillbaka till USA; ryggen gör fortfarande lite ont och det kommer göra mig gott att vila.

Kommentarer
Postat av: Frida

Nu har jag ju aldrig sett dig i verkliga livet, men du ser verkligen inte oproportionerlig ut på något sätt på bilder. Du är så där liten och fint kurvig och borde verkligen vara stolt över alla timmar du tränat!

Kan du ge lite motiveringstips? Vill verkligen komma igång med träningen igen efter mina exams i januari! :)

Svar: Tack! :) Jag kommer skriva ett inlägg i helgen kanske, med träningstips och så. Sounds good? :)
emilia

Postat av: Hanna

Hej Emilia, jag blir så otroligt sugen på att komma i form när jag läser din blogg. Jag undrar bara hur du gör och om du har tips på hur man kan träna själv - dvs. utan pt? Jag har börjat försöka köra squats, men vad är dina bästa träningstips, hemma och på gymmet? Skulle vara guld att få svar! :)

Svar: Åh, får jag tänka på det här ett tag och sedan skicka iväg ett mail till dig eller så? :)
emilia

2012-12-30 @ 15:52:38
URL: http://meethanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback