Julklappar

 
Frågade CJ vad han ville ha i julklapp här om dagen. Fick svaret: en ipad eller en hundvalp. Roliga alternativ. Han vill ha en till hund så Ripley inte är ensam. Vi har inte tid att uppfostra en till hund just nu, och vi har redan tillräckligt med Ripley! En ipad har jag inte råd med, så nu sitter jag här. Samma fråga varje år. What to buy?
 
Han har pratat om att toucha up sin tatuering och även göra klart den, då den bara är delvis klar. Hans tatuerare har dock flyttat till en stad en bit norrut, så skall vi åka blir det en dagstripp. Kanske så ger jag honom den resan i julklapp? Vi kanske kan göra en mini-weekend av det hela? Vi får se, vi får se. Jag, å andra sidan, nöjer mig med vad som helst i julklapp. En bok, presentkort, diamantörhängen... haha, skämt åsido!

Kommentarer
Postat av: Joanna

Haha, ja diamantörhängen hade varit nåt :P Själv skulle jag vilja önska mig ett par skoinlägg.. då min sjukgymnast idag berättade att jag är plattfotad. Men ett par sånna kostar typ 2000 så jag tvivlar på att det skulle hända. Får försöka spara helt enkelt

Svar: Min mamma är sjukgymnast, hon kanske vet om det finns några billigare? Vill du att jag frågar?
emilia

2012-12-04 @ 19:03:23
Postat av: YOUR MASTER

GIMME PUPPY <3

Postat av: Joanna

Oj, det får du väldigt gärna göra! Vad sjyst! :D Jag bor i Göteborg så man borde ju tycka att det ska finnas bra med konkurrens och så för att hålla priserna vettiga. Men så blir jag osäker på om när det är billigare även betyder att det skulle vara sämre.. på nåt sätt.

2012-12-06 @ 00:36:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback