En vecka kvar!

Åh, igår var det min sista riktiga skoldag innan slutproven. Så himla skönt! Jag gjorde min business final idag, så nästa vecka har jag filosofi, bokföring och matte kvar. Så på torsdag får jag jullov! Så om det blir brist på inlägg här så är det för jag måste plugga som ett djur till på onsdag. 
 
Idag har jag uträttat lite ärenden och nyss pratat med mamma på facetime. Jag ska snart iväg till träningen; gymmet ligger precis vid gallerian så jag ska försöka se till att få lite julklappsshopping gjord också.
 
Det är även knappt tre veckor kvar till jag åker till Sverige. Det ska bli skönt att komma hem och träffa familjen och vännerna. Som jag längtar!

Kommentarer
Postat av: Emma

Måste bara fråga, är ditt hår naturligt vågit så eller lockar du det? I så fall hur gör du för att få vågorna så fina när du har så "kort" hår? Jag ser mest ut som ett skatbo när jag försöker och jag har ungefär samma längd på mitt hår :)

Svar: Nej, jag "lockar" det med min plattång. Jag drar plattången nedåt, samtidigt som jag vrider plattången bort från ansiktet, om det låter vettigt? Det tar totalt kanske tio minuter, så det är inget avancerat lockande. Det blir mer vågigt, liksom.
emilia

Postat av: Emma

Det är så jag med gör, men helt klart är du mycket bättre på det :)

Svar: Ah, okej! Det har tagit mig träning, hehe!
emilia

2012-12-08 @ 19:34:48
URL: http://nilima.blogg.se
Postat av: YOUR MASTER

OCH SNART ÄR DU HEMMA IGEN

2012-12-09 @ 20:39:01
URL: http://louisewi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback