Helg!

Jag i Las Vegas i juli.
 
Åh, bloggen - I didn't forget you! Jag har bara inte haft tid att blogga. Det har yogats en heeel del - jag kan nu kalla mig lite vigare än tidigare. Fortfarande lika smidig som ett kylskåp, dock. Idag har jag och CJ varit och hämtat traktordäck. Hans brottarlag skall använda dem på träningarna - men jag och CJ ska inviga dem imorgon inann brottarna kommer med ett eget träningspass med dem. Spännande!
 
Imorgon är det sista dagen på mitt veckopass för yogan, så jag ska passa på att utnyttja det. Jag ska nog prova en annan studio också, då den här är lite för långt ifrån där vi bor. Vi har även kontaktat vår mäklare då vi hittat några fler hus vi vill titta på; husen vi tittade på förra veckan var okej, men ingenting vi vill hyra. Mestadels för området, husen var fina - dock inte området. Så förhoppningsvis ska vi på fler visningar i veckan som kommer.
 
Jag har numera en fungerade bil igen. Tack min älskade amerikan! Han fixade det som gick sönder i våras - efter en heeel del trial and error kom vi (läs CJ) äntligen på vad som var fel. Woho! Så imorgon ska jag åka till Whole Foods för att köpa PB2. Jag har hört massa bra saker om det så jag måste prova det. Jag har dock jagat runt hälften av alla hälsoaffärer i Phoenix utan någon lycka. Så förhoppningsvis har Whole Foods det jag söker. Förhoppningsvis ruinerar det inte mig.
 
Jag hoppas ni har det bra borta i Sverige. Jag har en del hemlängtan, men i december så kommer jag hem i nästan två veckor. Skolan börjar nästa vecka så förhoppningsvis går hösten fort! 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hade ni en bra helg i Vegas? Vi var där precis innan 4 juli förra året och fasiken vad varmt det var..

Svar: Vi hade det jättebra! Dock så var vi ju bara där en natt, men det räckte nog ändå... Och det var precis lika outhärdlig där som här i AZ - man är bortskämd i Sverige ändå (eller tja, inte på vintern kanske). Ser att du håller på med visumprocessen till USA - hur går det?
emilia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback