Crossfit och personlig träning

Gammal bild från i våras.
 
Igår, efter mycket velande, körde jag iväg till Crossfit. Jag hade mailat ägaren och bokat en free session för att prova på det. Jag var sjukt nervös. Alla var jättetrevliga - kom fram och hälsade och jag kände mig välkommen. Sedan var det dags för passet. Jag droppade av svett och armarna skakade - men det var så himla roligt! Jag förstår att folk gillar det så mycket! Dock så var det lite dyrt, men jag ska även kolla in en annan location innan jag bestämmer mig hur jag ska fortsätta!
 
Idag hade jag även bokat in personlig träning. Körde ben och jag dog litegrann igen. Axlarna och ryggen är så öm idag, jag har ordentlig träningsvärk. Jag sade upp mitt kontrakt med min PT idag - det är dags att gå vidare på nya äventyr men visst kommer jag sakna våra träningspass.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du några tips och motivation för att gå ner i vikt?. Jag tappar alltid motivationen och tänker alltid på den långa vägen. Jag kommer in i träningen nån månad och gå ner ett par kilo men helt plötsligt tar jag de för givet och går upp igen. Gå man även ner i vikt om man äter rasta, ris eller potatis (menar då fullkorn) samtidigt som man utgår från tallriksmodelen

2012-08-17 @ 21:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback