Trött på onödigt trams

Jag har inte tid att blogga. Jag har så otroligt mycket att göra i skolan och sedan är det mycket som fixas inför flytten. Idag handlade vi lakan, glasformar, stekspadar och massa annat.

Jag kan inte vänta till vill flyttar. Det är så mycket drama i det här hushållet och de vuxna i den här familjen beter sig som de vore fjorton. Jag är så less på allting, så himla less. Jag är så himla stressad för det skapas så mycket onödigt drama här. Orkar inte en sekund till.

Bloggar jag inte på några dagar så är det för jag har fullt upp. Hoppas ni har det bra Sverige.

Kommentarer
Postat av: Joanna

Håll ut Emilia!

2011-09-21 @ 18:18:59
Postat av: Cecilia

Emilia, det är inte många veckor kvar tils ni flyttar så håll ut :) jag önskar ert bästa med lägenheten :D

2011-09-21 @ 20:29:49
Postat av: Johanna

Hang in there... nu ar det inte langt kvar!! Sa glad att ni hittat ett place nu!! Var pa IKEA for nan vecka sedan... inte bra. Da vill man bara flytta ANNU mer...:P Man gar och tanker och drommer om hur man vill ha det och vad man vill kopa till sin lagenhet... haha! Sjalv far vi sta ut ett tag till med svarisarna... det gar, inget drama dar... men jag ville helst flytta igar om jag fick! Haha! Lycka till med skola och flytt!! :)

Postat av: Carro

Hej! Jag funderar på att ansöka till mesa community college, vet du något om det? är det en bra skola? Hur är phoenix, trivs du bra :)? Är det fler svenskar där eller är du ensam?



Förlåt att jag ställer så mycket frågor men det vore jättekul o få svar på. Du har en jättebra blogg förresten :)

2011-09-21 @ 22:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback