MAT

hej! jag undrar vad du och CJ lägger på mat varje månad? (ungefär) jag ska på utbytesår snart och jag tänkte försöka lägga upp nån sorts budget, så jag inte spenderar pengar på fel saker :)
Det är olika men jag är inte säker. Eftersom vi fortfarande bor hemma hos hans mamma så köper hon en del mat, men jag köper den maten som jag vill ha (som Cindy vanligtvis inte köper) själv. Det är lite tidigt att säga hur mycket jag lägger ner i månaden då jag knappt varit här en månad. Det jag har gjort nu två veckor i rad är att jag handlar all min frukostmat och "snacks" på söndagen, så jag har till veckan. Sist var det: steel cut oats i lösvikt, grekisk yoghurt, ägg, minimorötter, proteinbarer, frysta blåbär, mandlar, granola, bröd och pasta. Det gick på ca 150 kronor och då var det på Whole Foods Market. Men jag menar, det räcker i kanske två veckor om jag fryser in brödet (yoghurten och äggen räcker bara en vecka). Men mat så som kött och sallad brukar Cindy så för. Så jag vet faktiskt ärligt inte. Kan återkomma med bättre svar när vi flyttat ut (förhoppningsvis snart... som jag vill!). Angående att äta ute så har vi inte gjort det så mycket på sistone. Äter vi lunch ute blir det oftast Subway eller plockmat från Whole Foods eller Sunflower market. Men vi äter inte ute mer än en gång i veckan i alla fall. Vi försöker att inte lägga ut "onödiga" pengar på att äta ute när det är förmånligare att äta hemma.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Jag förstår att du vill flytta ut, vi bodde med Curtis roommate (inte riktigt samma sak men ändå) ett tag och det var hemskt. Speciellt med hans vidriga flickvän, hade det inte varit för henne hade det nog nästan varit okej.. men man vll ju ändå ha nåt eget. Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback