koncentrationssvårigheter

Jag somnade när jag skulle plugga på brottarträningen, och när jag skulle plugga när jag kom hem kunde jag inte koncentrera mig för att rädda mitt eget liv. Så jag tog tag i saken och stack ut på en lugn fem kilometers-runda. Det hade varit behagligt om det inte varit 34 grader ute. Nåja, jag rensade skallen men jag såg ut som en tomat när jag kom hem. Och svettig var jag. I typ en halvtimme. Bildbevis nedan.

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Har du alltid haft så platt mage??

2011-10-04 @ 10:07:40
Postat av: Joanna

oohh. Jag älskar att svettas sådär mycket när jag är ute o joggar. förra sommarn i portugal blev det värmebölja och jag joggade på kvällarna i 30gradig värme. Det var fan ashärligt att kma hem och vara helt dränkt i svett, haha. Sen att det blev lite tyngre att andas o så under joggingen, det var ju en annan sak :P

2011-10-04 @ 18:48:14
Postat av: Joanna

sv. Jag skrev upp mig på bonusen, men det har inte blivit av än.. vi har väl en vecka på oss? eller så har jag fattat fel. Annars har jag gjort armhävningarna varje dag innan jag ska sova :) Det är faktiskt väldigt gött med sånna här utmaningar. Jag brukar göra lite sånt själv, men av nån anledning blir det en mycket större pepp när jag vet att vi är flera som gör samma.. haha, undrar varför?

(ps. skrev fel bloggadress i förra kommentaren)

Ha det bra!

2011-10-04 @ 18:54:58
Postat av: lina

du har fått en jättefin kropp!!:)

Postat av: Michelle

När du springer ute är det med sportbh eller med linne?



Sen undrar jag bara hur du finner motivationen? Jag kan springa inne på ett löpband (även om jag föredrar att springa ute!) Men när det kommer till att springa ute, speciellt själv så går det bara inte. Det känns som att alla ska stirra, och att de ska gå för långsamt, och jag vet inte hur långt jag sprungit osv osv. Tips?

2011-10-05 @ 17:12:33
URL: http://jesuiselle.blogg.se/
Postat av: Michelle

Hej! Tack så jättemycket för ditt svar!



Jag har precis kommit hem från en powerwalk, visserligen var den bara på cirka 30 minuter / 2.7 km. Men jag är faktiskt stolt! Det känns som att jag är på rätt riktning, jag kom iaf ut i träningskläder!

Jag tycker det är jättejobbigt att springa ute för att jag springer ganska långsamt cirka 8-9 km/h.



Ja jag använde faktiskt runkeeper för första gången idag, och den va jättebra! Kommer definitivt använda den varje gång, nu gäller det bara att införskaffa något jag kan ha mobilen i... Har du hållare man har på armen? Eller var har du mobilen?



tack!

2011-10-05 @ 20:23:40
URL: http://jesuiselle.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jo jag har läst om intervaller och så, men oftast så förstår jag inte riktigt hur man ska göra :/ (känner mig lite små korkad :$) Men, kan man göra intervaller själv?



Får testa att stoppa mobilen i sport-bhn, haha!

2011-10-05 @ 21:06:55
URL: http://jesuiselle.blogg.se/
Postat av: Ebba

Wow! Jag är helimponerad av dig och din träning! Din motivation verkar vara through the roof! När är du "nöjd" med träningen, så att säga? Tränar du för att få finare kropp, eller för att känna dig bättre och starkare både fysiskt och psykiskt? Jag menar, jag tycker att din kropp är väldigt fin, den ser kvinnlig och mysig ut samtidigt som den ser fast och sportig ut! :)

2011-10-06 @ 10:16:32
URL: http://nzebba.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback