Shin splints

Får du också ont i benhinnorna när du är ute och går/springer? jag får verkligen jätteont och det blir bara jobbigt att motionera då :( OM det är så hur gör du för att det ska kännas bättre?
Ja, till och från. The Key? Bra skor. Jätteviktigt. Jag kan inte jogga i mina Nike Dual Fusion ST2 utan att få ont i behinnorna. Det är för lite stöd för min fot och jag trampar alldeles galet när jag tar ut steget. Dock så sprang jag i dom skorna igår och det gick rätt bra. Men dem som alltid funkar för mig är mina Saucony Progrid. Lite saftigare pris är ett par Nike (1500), men så värt det. Gå till Intersport eller Löplabbet eller någon skoaffär där de har koll. Berätta att du får ont i benhinnorna och fråga vilken sko dom rekommenderar. Du kommer få springa på löpband och de tittar hur du trampar ner. Och får jag ont i benhinnorna så vilar jag i någon dag och använder zon-gel. Det är inte värt att fortsätta när det gör så ont.

Kommentarer
Postat av: mimmi

Jag måste bara splurr this outta me, det är så roligt att varje gång gå in på din blogg och se ett nytt inlägg jag blir bokstavligen talat i extas. Särskilt om det är ett långt inlägg eller flera!



Jag vet att det är svårt att skriva många inlägg men jag önskar att det fanns ett obetydligt inlägg varje dag, för att dessa inlägg bokstavligen förgyller min dag. Jag vet inte varför, det måste ju låta helt knäppt, men känslan av att gå in på din blogg och se att du skrivit att nytt inlägg gör mig excited!



Jag hoppas verkligen att du aldrig slutar skriva om dina crazy days in the states för även om du förlorar läsare och får kritik så kommer jag nog alltid titta in hit och bli lika glad för varje litet meningslöst inlägg!

2011-11-15 @ 23:25:27
Postat av: Joanna

Nej, och jag har hört att det kan bli kroniskt. Så det är bäst att passa sig

2011-11-16 @ 16:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback