Q building

Jag är helt slut. Lilla valpen tröttar ut mig. Vi leker, vi går ut, vi leker, vi tar en nap och vi leker lite till. Är som en zombie. Funderar på hur det blir när jag skaffar ungar i framtiden. Hehe.

Nu sitter jag i the Q building med Caitlyn. Jag har inte lektion förrän 12.00 men jag vill inte gå! Jag skulle gjort min muntliga presentation i måndags men det fanns inte tid, så jag ska göra den idag istället. Jag är supernervös. Jag kan mitt ämne men ändå. Tanken att stå däruppe och prata engelska inför alla är lite läskig. Jag har inget problem att delta i klassdiskusion, men att stå där uppe är lite terrifying. Så nu tycker jag att ni håller tummarna för mig och sänder mig bra energi eller något sådant.

Kommentarer
Postat av: Alex

Lycka till :)

2011-11-16 @ 20:25:40
Postat av: Johanna

Ohh, valkommen till klubben...:P Jag ar likadan! Uscha... kommer ihag nar jag hade public speaking... var lika nervos varje gang jag skulle upp..haha! Det gar nog bra ska du se! Man klarar det nog battre an vad man tror... sen dor du nog inte av det heller utan gor dig bara starkare och mer sjalvsakrare infor kommande presentationer..:) Lycka till nu!

Postat av: Ninja Ister

Du kommer att fixa det bra! Det vet jag. Du blir helt cool när du kommer upp, stå stadigt på underlaget och sänk andningen och rösten.



Du kan.

2011-11-16 @ 20:57:33
URL: http://isterister.wordpress.com
Postat av: Ebba

lycka till!

2011-11-16 @ 21:40:44
URL: http://ebbablixth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback