Jag och Christopher.

Jag har en liten fråga som jag har funderat på, med tanke på detta inlägget. Det verkar som att du är mera saklig när det kommer till "Vuxna" saker och jag undrar om du är den "More mature in the relationship" (Du behöver inte svara om du inte vill med det vore bara lite kul, jag menar inte att detta är något as personligt utan bara mera som en kul fråga, den kräver liksom in djupa svar, mera om det finns skillnader mellan er!)
Hej! Jag och CJ har faktiskt pratat en hel om det här. Vi är väldigt olika som personer han och jag. Han är väldigt impulsiv, och när han får en idé så går det inte att resonera med honom. Han ser det mesta som fördelar när ha vill ha något, haha. Jag å andra sidan är väldigt skeptisk till det mesta. Jag är den tråkiga som säger att vi inte har råd, tid eller borde göra någonting. Nu kanske jag verkligen drar oss till det extrema, men vi ser väldigt olika på saker.

Dock är det ju så här som vi kompletterar varandra! Han är väldigt positiv och jag är kritisk. Jag får honom att lugna ner sig lite och bli lite mer kritisk, och han får mig att se en fråga eller tankesätt ur ett annat perspektiv. Det gäller att kompromissa. Men visst leder till långa diskusioner ibland när vi är så olika, men för det mesta så lär vi oss båda någonting av varandra.

Lite off track så där, men något jag och CJ absolut inte drar jämt om är: dödstraff, vapenlagar, politik och hur han anser att kvinnor skall behandlas. Mind you now, han är en väldig gentleman. Han håller upp dörrar, ska bära mina kassar, jag ska inte bära något tungt osv. Jag blir galen! Jag är tjej men jag är då start också för den delen! Inte ska vi lalla runt det inte. Jag tar saken i egna händer. Efter tre år så låter man mig äntligen göra saker själv (byta lampa, borra i väggen, spika upp hyllor, skruva...) Han kan låta väldigt gammaldags för er, men det är bara kulturen och sättet han blivit uppfostrad.

Att träffa en tjej från Sverige har definitivt givit honom andra perspektiv på saker och ting. Och att vara med en amerikan har definitivt lärt mig att se saker på ett anna sätt. Jag kanske inte alltid håller med honom, men jag kan förstå honom.

Kommentarer
Postat av: -

Haha låter väldigt charmigt att han bär alla kassar och öppnar dörrar och sådär, men det är ju typiskt för amerikaner :) Men visst förstår man att det blir tröttsamt efter ett tag!

2011-11-19 @ 00:16:51
Postat av: Carolina

Haha, jag hade aldrig klarat av att tycka så olika om politik osv, jag vet inte men sådana stora värderingar osv kan jag bara inte vara oense med min partner om, men som tur är så tycker jag och min sambo lika om i stort sätt allt.



Jag förstår dock helt vad du menar med att komplettera varandra. Jag är impulsiv och vill göra allt nu nu nu och min pojkvän är mer som du, fast samtidigt så är vi också så tillmötesgående och öppna mot varandra så det blir sällan några diskussioner utan vi kommer nästan alltid fram till ett mellanting direkt :) Det är bra!



Tror att du och CJ måste ha en väldigt spännande vardag när ni har så mycket att dela med er av till varandra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback