questions

hej! tänkte bara kolla med dig om du vet ngt om hur det fungerar med att köpa mobil i USA och sedan änvända den i sverige, tänker då främst på iPhone ;)
Hej! Visst går det nog, men då måste du ha en upplåst iphone, jag vet inte om kan du kan köpa den olåst hos de olika operatörerna i USA. Jag hade den första generationen iphone när jag var i USA, och den var upplåst och jailbroken. Dock så låste den tillbaka sig till AT&T (jag hade operatören T-mobile) när jag uppdaterade software i den, så då var jag tvungen att låsa upp den igen. När jag kom till Sverige funkade den inte med Tele2Comviq, och då orkade jag inte hålla på att krångla mer. Det kan vara lika nu med iphonarna, dock är jag inte säker.

hej ungefär hur mycket kontakt hade du med vänner och familj under tiden du var i usa? :)
Hej! Hm, min mamma skickade ett mail om dagen till mig! Vi pratade på skype på lördagar, så ungefär en gång i veckan. Likaså med pappa. Ibland gick det dock två-tre veckor innan vi pratade. Mina vänner skypeade jag med ibland, men mest blev det så att man chattade via FB. Där hade jag mest kontakt med dem. Men det är så olika, ibland är man så upptagen så man kanske inte pratar med sina vänner på några veckor. Men som sagt, det är olika.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Jag vet hur de funkar med de nya iphone, min kompis köpte en när vi var au pair i London! =) Men det är precis som du skrev, att man kan låsa upp dom - fast då får man inte uppdatera dom eftersom de då "låser tillbaka" sig :) Jag köpte en BlackBerry, och den funkar i Sverige - då man kunde köpa de olåsta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback