Schweiz

Schweiz var helt fantastiskt! Djanaée bor som sagt på en farm, och de hade ett litet föl! Om ni undrar varför jag ser så rolig ut på bilden så är det för hästen bet mig i bröstet, haha! Hur som helst, bilderna gör inte vyerna rättvisa - speciellt inte i Alperna. Om jag ser lite stel ut på bilderna så är det för att det var fruktansvärt kallt, haha!

Kommentarer
Postat av: lol

HATAR hästar. men vill ha den där!!

Postat av: Linnéa

Gud vad snygg du är människa! =D

2011-06-26 @ 00:49:38
Postat av: Shy

DAAAMN GIRL vad snygg du är!



Har förresten läst din blogg sen januari 09 (stäckläste alla dina USA-inlägg på 2 dagar hehe) och blev själv inspirerad att åka. Tack för att du tar dig tid att blogga!

2011-06-29 @ 22:11:02
Postat av: Elle

Hej! Jag brukar läsa din blogg rätt ofta, älskar den! Om du får tid att svara vore det great... Tror du att det vore lättare att söka till college i USA genom någon "organisation" (typ blueberry, kilroy, språkpunkten osv) om det inte spelar någon roll vilket college man går på? tänkte på allt pappersarbete och så.



Och sedan måste jag bara säga att du är grymt fin, och på just de här bilderna påminner du lite om (en ung) Beverly Mitchell xP

2011-07-01 @ 00:10:00
Postat av: Michelle

Var någonstans i Schweiz var du? :)



Och som jag såg att någon kommenterade här över: Söker du till collage i USA genom en organisation eller själv? Funderar på att söka tills nästa år!

2011-07-02 @ 20:12:31
URL: http://elisabethmichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback