Got any questions?

Hej! Jag har en fråga, efter att du kommit hem från ditt utbytesår, när var första gången du fick se din pojkvän igen? Och när var första gången du åkte tillbaka till USA?
Hej! Jag åkte hem i juni och han följde med mig hem i två veckor. Han åkte hem första veckan i juli, sen träffades vi i oktober igen.

Hejsan, älskar din blogg! Har följt den sen du åkte till USA första gången som utbytesstudent, alltså i några år. :) Jag ska själv till USA om 25 dagar på språkresa, och jag har en liten fråga bara. Jag undrar om det funkar bra att ta ut pengar från bankomater med MasterCard?  Du var den som inspirerade mig mest till att faktiskt åka dit! Ville bra säga det. :)
Åh, vad kul. Och tack! Jag har tyvärr ingen aning, jag själv har VISA men jag skulle tro att MasterCard funkar, det är ju så stort. Men för att vara på den säkra sidan så ring din bank, de vet :) Lycka till och ha så kul!

Kan du inte lägga ut fler bilder på dig & CJ från nu? När han är hos dig nu i Sverige! :) och Lycka till with everything!
Tack, jag ska försöka! Det är bara så kul att han är här nu så jag hinner inte med att ta bilder, hehe.

Hejsan! Roligt att ha dig tillbaks. Kan du inte lägga upp en video när du och CJ typ har en frågestund eller nåt.
Hej! Jag ska försöka få ihop en videoblogg, har liksom inte haft något bra tillfälle än. Jag lovar ingenting, men ska definitivt försöka! :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Tjejen som frågade om Mastercard kommer antagligen inte ens se det här, men anyway, jag har ICA Banken Mastercard här borta och det funkar finfint. Har bara stött på en enda bankomat som vägrade ge mig pengar (och den var allmänt knepig in general).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback