Your questions, my answers.

Först av allt: tack för era lycka till-kommentarer, och allt annat som trillat in. Det är så kul att blogga när ni ger mig så fin respons. Tack!  Nu ska jag svara på några frågor som trillat in, både om USA och träning.


Ska bli kul o följa dig i USA då även jag ska dit om 3 veckor och plugga, men har en fråga. Hur gör du med svenska elprylar som behöver sina laddare då vägguttagen ser annorlunda ut i USA ?
Hej, vad kul - lycka till! Vad ska du plugga, och vart? Jag har en internationell adapter som man ställer in efter land. Sedan är det bara att plugga in den i väggen! Dock så kan det vara så att vissa saker inte fungerar. Min plattång använder mer ström än vad de amerikanska uttagen klarar av, så den kan jag inte använda här. Men allt annat funkar. Jag tror de säljer bra adaptrar på Clas Olsson och Teknikmagasinet.

Hej! Har du möjligtvis något kul tips att hålla formen medans man är i USA? ska nämligen dit nästa år (12/13) Kraam
Alltså, sist jag var här i ett år gick det inte så himla bra att hålla formen. Dock hade jag inte samma livsstil då som nu. Men det första är väl att vara kostmedveten. Maten här är väldigt annorlunda - fler tillsatser och mycket snabbmat. Så det kan ju vara bra att ha i bakhuvudet vad det egentligen är man äter, och hur din kropp reagerar på det. Sedan angående träning så finns det ju många sporter på high school. Det är dagliga träningar och det är ett bra sätt att röra på sig. Dock är det inte så mycket vardaglig motion - man tar bilen dit man ska. Annars finns det förhoppningsvis ett gym dit du ska och då kanske man kan gå dit :)

Så jäkla avensjuk på dig! Själv drömmer jag om att få åka på ett bytesår och plugga på college i USA.. Men har inga pengar alls till det och jag vet inte hur jag ska kunna spara heller. Har du några tips? Min släkt/familj tar det ju inte heller på så "stort allvar" (förutom pappa haha). Vilket kan göra mig lite ledsen ibland.. Fyller 16, så något jobb har jag inte heller. kram
Berättade för din familj att det verkligen är en upplevelse, och det är i utbildande syfte. Du kommer lära dig så mycket om dig själv och det är verkligen en investering! Sedan är det även en chans man bara tar en gång i livet. Det är nu eller aldrig. Berätta för dem att du verkligen vill! Hoppas du kommer iväg!

Daaamn vilken platt mage du har fått!! Har du några tips på hur man kan träna för att få platt mage? :)
Tack! Jag tror inte på punktförbränning, men det är klart att tränar du mage så får du starkare och mer definerade magmuskler. Jag gör mag-crunches, sido-situps, sneda situpsmed vikt och vanliga situps

Kommentarer
Postat av: mk

Lycka till med livet i usa. Du är en stor inspiration som vågar satsa.

2011-08-12 @ 17:27:35
Postat av: Henrik

Hej



Tack detsamma! Ska gå på University of Wisconsin-Stout som ligger ungefär en timme från Minneapolis i staden Menomonie och där plugga marknadsföring. Ska genast kolla upp adaptrar. Tack för svaret!

2011-08-12 @ 21:59:47
Postat av: Rebecca

Hej Emilia! Din blogg är bäst :D Tänkte fråga om när du åkte på utbytes år, när du kom tillbaka började du tredje året då eller gick du med dom som var ett år yngre om du förstår vad jag menar? :) Ha det bra!

2011-08-12 @ 22:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback