Visa ord

Min PT säger efter varje appointment "tänk på kosten - ät regelbundet!" Så kära Taylor, PT:n from hell, imorse när jag åt frukost tänkte jag på kosten. Fan vad gott det är, är precis vad jag tänkte! Om ni inte ser så är det en munk av dess godaste slag.

Kommentarer
Postat av: Beatrice - utbytesstudent i Nevada 11/12

Haha, helt rätt! :D

Har nog inte kommenterat här förut, men hittade hit någon gång i vintras. Du är så himla inspirerande, och jag menar det verkligen. Att jag ville iväg på ett high school year har jag varit övertygad om i över 4,5 år, men det där med att läsa på college har för mig verkat "övermäktigt", eller hur jag ska säga. Det är där du är så bra, du gör det "omöjliga" möjligt på något sätt. Jag beundrar din starka vilja och förmåga att faktiskt genomföra alltihop också. Keep up the good work!

Postat av: Kollektivbarn

HAHAHA!! Gööött

2011-08-19 @ 23:22:25
URL: http://kollektivbarn.blogg.se/
Postat av: Jannike

Ah okej, då förstår jag hur du hamnade i Arizona! Vilket spännande liv du lever. :) Själv hamnade jag i Mexico ganska oväntat! Jag var i USA ett år och jobbade som Au Pair år 2008, och där lärde jag känna en kille som blev min allra bästa vän, och vi gjorde allting tillsammans under nästan ett helt år. Han är mexikan så han flyttade sedan tillbaka till MExico, och jag drog vidare på nya äventyr. 6 månader senare så bokade jag in en 4 veckors semestertrip till MExico för att hälsa på, förälskade mig i landet (helt fantastiskt) och blev liksom kvar. Haha. "Glömde" hoppa på mitt flyg tillbaka till Sverige och stannade här. :)



VAd duktig du är som tränar i övrigt! Önskar att jag själv inte var så fruktansvärt lat, för då skulle jag göra det jag med! Hur ofta tränar du?

2011-08-20 @ 02:16:36
URL: http://hippiehoo.wordpress.com/
Postat av: Ellen - College USA 2011

Så ska det vara :)

2011-08-24 @ 02:41:26
URL: http://ellenbratt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback