The most stupid thing you can do in Arizona?

Det dummaste du kan göra i Arizona är att träna i värmen. Det finns alltid några idioter som "hikear" Camelback Mountain i 120 F och kollapsar av värmeslag så helikoptrar får hämta dem. Min poäng är: Arizona är varmt under sommaren, är man inte van att träna i värmen så ska man definitivt inte göra det.

Idag bestämde jag mig för att testa hur jag hanterar värme och träning. Jag sprang fem km på gymmet men jag tänkte att springa till North Canyon som ligger 1,5 km borde jag ju klara. Not. Visserligen var det "bara" +43 C ute men jävlar i skogen vad varmt det var. Typ som att man andas men inte får luft. Vad lärde jag mig? Ta bilen nästa gång, jogga kan jag göra på gymmets löpband...
Lite irriterad efter min joggingtur... facebook får ut för det, som vanligt.
Bilden gör det inte rättvisa men det såg ut som jag duschat. Överallt. Det bara rann.
Så jag stannade och tog en bild istället. Everything is bigger in America.

Kommentarer
Postat av: Bella

Kan du inte skriva lite om dina matvanor och så, hur dom var hemma i Sverige och hur du äter i USA när du tränar? Har precis satt igång med träningen själv så skulle vara kul och se hur du hanterar mat-fronten :)

2011-08-18 @ 17:41:44
Postat av: Nadja

Vi ska hajka en av de tuffaste hajkerna på Oahu idag, strålande sol. Men det är iaf inte i närheten av 43C.. Dock skulle det inte vara helt förvånande om jag blev en av de där idioterna som blir hämtade av helikopter.. Tack för bloggomnämnandet förresten :)

Postat av: Jaana

jag vill ha flera bilder på bilarna ja :D

2011-08-24 @ 19:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback