Oops, I forgot... sorry!

Hur tror du att ditt liv ser ut om tio år? :)
Jag tittade igenom mina kommentarer och insåg att jag glömt denna fråga i frågestunden - ber om ursäkt för det! Men om tio år är jag 29, snart 30(!)... jag hoppas att jag har bildat familj och att jag har ett bra jobb som jag trivs med. Jag vill inte säga hur jag "tror det är" - utan hellre vad jag hoppas på. Jag väljer att ta en dag i taget och inte planera så mycket inför framtiden - det är roligare att bli överraskad!

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Ja om du kommer hem till jul sa ar det inte sa jobbigt. Da vet du vad du har att langta till! Sist jag var i Sverige var nar jag flyttade till USA det var den 20:e november forra aret. Sa det ska bli spannande att komma hem. Det kommer vara konstigt att aka tunnelbana igen eftersom jag kor bil har. Hehe. Men nar jag fatt mitt pass av svenska ambassaden sa bokar jag biljett till Sverige. Jag hoppas det blir i mitten av september iallafall sa jag kan fira min 25-arsdag i Sverige! =)

Postat av: Anonym

Hello,

Några frågor angående bakgarantin på 19 000 USD, är kravet att det sitter detta belopp på ett konto i ditt namn eller ska det visas 6 månader tillbaka att beloppet suttit på ditt konto eller räcker CSN papper på att du har government support?

2011-08-03 @ 08:08:08
Postat av: Ellen - College USA 2011

Ja, det är säkert för att dom har räknat på ett år. Men ja det är jobbigt när allt ska vara så klurigt :) Ja jag har tagit studielån från csn, men som tur är så är inte min skola så himla dyr (som skolor i USA brukar vara) så jag kommer att klara mig väldigt bra på pengarna jag får från csn :)

2011-08-03 @ 09:36:27
URL: http://ellenbratt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback