My one and my only

Mina bästa och jag. Den här veckan ägnas åt "hejdå:n" och annat. En hel del skall packas och saker skall listas ut. Idag satte jag mig ner och gjorde en budget för varje månad baserat på studielånet, och igår kollade jag igenom allt pappersarbete som måste med (försäkringar, visum-papper, vaccinationskort osv...) Men nu är det bara sex dagar kvar!

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Att saga hej da ar sa himla jobbigt. Jag forsoker att inte dra ut pa det varje gang. Men sista veckan jag bodde i Sverige var saaa tung for mig. Jag forsokte fa alla att bli glada och saga vi ses snart. Att saga hej da ar bland det varsta jag vet. Speciellt nar man inte vet nar man kommer ses igen. Usch!!

Postat av: Ellen - College USA 2011

Ja han är amerikan men hans föräldrar kommer från Nicarauga.och aa man vill ju bara bli klar med allt, jag får ju mina pengar från csn, men jag är också helt säker på hur mycket som försvinner när jag betalar tuition, det måste ju vara jättejobbigt att inte veta hur mycket man ska betala. Va jobbigt att skoloan säger olika saker, man tycker ju att om någon borde veta så skulle det vara skolan. Nej jag har bara ett vaccinationskort som jag fått när jag tagit sprutor för hepatit men det står inget om mässlingen på dom :(.



2011-08-02 @ 21:43:45
URL: http://ellenbratt.blogspot.com/
Postat av: N

Fan vad jag älskar dina ben!

2011-08-02 @ 22:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback