Första dagen!

Local time - 19.48

Första dagen gick kanon! Dagen började med English 101. CJ skjutsade mig till skolan (har fortfarande ingen bil, argh!) och gick med mig till min första lektion. Klassen är ungefär 30 pers stor skulle jag tro. Vi fick presentera oss inför klassen och professorn genom att berätta vårt namn, major och ett roligt fakta om sig själv. Jag valde såklart "jag flyttade hit för två veckor sedan från Sverige." Och då kom de hundra frågorna. Fick beröm av min engelskaprofessor för min engelska. Score!

Andra lektionen var Psykologi. Dock hade jag ett hål på två timmar så jag hängde i biblioteket med CJ och Joe, sedan kom Kayla förbi (som jag gick i HS med). Vår psykologiprofessor, Dr. Smith, är häftig - hon har jobbat med serievåldtäktsmän, mördare och massa läskigt folk. Hon snackar med den grövsta North Carolina-dialekten jag någonsin hört. Men hon verkar väldigt bra på det hon gör. Klassen var väldigt pratsam, väldigt många sociala människor så det var kul. Satt brevid två superschyssta tjejer så den kursen kommer nog bli väldigt intressant.

Imorgon är det dags för matte, sedan måste jag åka och inhandla alla böcker för kurserna. Kommer nog svida i plånboken. Nåja.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Uscha ja.. kopa skolbocker ar aldrig kul for planboken! I know how it is... det suger.



Kan tanka mig att elen drar ivag med AC:n en hel del... har gor den det ocksa pa sommrarna, men kan tanka mig att det ar annu varre dar nere! Tror vi bor i fel stat ibland... det ar nat svinigt dyrt har. (Men sa ar det bland de rikaste omraderna i USA ocksa..) Stammer bra det... en 1bedroom har ar en tvaa i sverige... For en 1bedroom har far du minst ge $1100.. more like ca $1300 om inte mer... helt sanslost! Det jobbiga ar ocksa att man oftast ska ha last+fitst month + security nar man flyttar in ocksa... och det ar det som gor att det kommer droja innan vi kan flytta...:( Men vi kommer ju borja med en lagenhet... a one bedroom skulle jag tro, eftersom vi kanske flyttar pa oss sen... beror lite pa hur vi gor. Men skulle garna flyttat igar redan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback