Bloggar - Svensk/Amerikanska!

För någon månad sedan skrev jag om en del bloggar jag läser. Tänkte att det är dags nu igen då jag hittat några nya som jag börjat följa!

Eleonor i Nashville, TN
Nadja i Hawaii
Linnéa i Denver, CO
Ellen i East Bay, CA
Johanna i Connectiut

Kommentarer
Postat av: Jannike

Hej! Vilken trevlig blogg du har! =D



Jag fnissade lite åt det där med att vara ute och träna i hettan, jag kan bara föreställa mig vilken plåga! Har dock aldrig varit i Phoenix, endast i Tucson när det kommer till Arizona. Dock bor jag i Mexico ca 5 timmar med bil ifrån gränsen till Arizona, och här är hettan fruktansvärt (upp till 50 plus ibland), så jag kan tänka mig att det är något liknande i Phoenix. Av den anledningen imponeras jag av att du går ut, själv gömmer jag mig inomhus framför en fläkt tills nattmörkret faller. ;)



Ska sätta mig och läsa igenom din blogg nu, men hur hamnade du i Arizona av alla ställen?

Postat av: Mickis

Jag saknar dig med vännen! <3 Vill inte vara kvar i Sverige längre. Det enda som suger ännu mer är att vi kommer vara så långt ifrån varandra som man typ kan vara i det där landet... Buhu! Men du ska känna att det säkert känns bättre när du börjar skolan och får in alla vardagliga rutiner!

2011-08-18 @ 20:29:17
URL: http://[email protected]
Postat av: Beatrice

Hej!



Innan du sökte till College i USA, gjorde du några tester såsom TOEFL och SAT? och sedan undrar jag också om du vet vad som menas med AP (Advanced Placement Program) och College Level Examination Programs och om du är familjär med något av dessa. :)



Tack för en grym blogg som helt klart är bäst av de jag följer. Lycka till i AZ :)

2011-08-19 @ 00:06:02
URL: http://beatrists.blogg.se/
Postat av: Anna i USA

Jag hittade din blogg via eleonors blogg :)

Bra blogg! Jag gick också upp massor i vikt under mitt au pair år i USA å det funkar faktiskt riktigt bra att vara tillbaka i usa, jag har inte gått upp i vikt o jag har typ 3kg kvar att gå ner innan jag är på min 'normal' vikt :) Men det är inget jag stressar om :) Kul att läsa om college, jag har också planer på att börja plugga här :)

2011-08-20 @ 00:02:33
URL: http://annaedback.blogg.se/
Postat av: Eleonor i Nashville

Tack for lankningen! Sag igar att lasarantalet dubblats och undrade hur alla kom in till mig.. hehe..

2011-08-20 @ 00:02:46
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Johanna

Far passa pa att saga tack sa mycket for lankningen har med..:) Helt plotsligt hade jag 4dubblat med besokare och blev hur paff som helst...haha! Undrade vart alla dom kom ifran... sen sag jag att du lankat, sa det var sakert darfor...:) Kanns sa skont att lasa om andra utlanssvenskar... vi ar ju lite i samma sits...:)

2011-08-20 @ 02:59:01
URL: http://loppansworld.blogg.se/
Postat av: Matte

Kul att läsa din blogg. Phoenix är en härlig stad. Jag gillade verkligen att köra norrut till Sedona och sedan ta det gamla tåget upp till Grand Canyon.



Jag skriver annars en blogg från Hawaii på http://hawaiibloggen.se Hoppas du besöker både min blogg och öarna här.



Aloha!

2011-08-23 @ 01:57:04
URL: http://hawaiibloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback