frågor

1. Har du börjat söka till College i Arizona än, och isåfall, hur långt in i ''processen'' är du (visum, TOEFL, College Essay osv.)?
Jag har inte börjat söka, men jag vet vilken skola jag ska söka till. Jag ska till skolan imorgon eller på torsdag och få lite mer information kring papper och sådant som måste skickas in. Jag kan inte ansöka om visum förrän jag fått vissa papper av skolan. Jag vet inte om de kräver en essay, det är olika på olika skolor. Toefel-testet ska jag göra om två veckor.

2. Om man är intresserad av att läsa på college i USA efter gymnasiet, ungefär när är det lämpligt att man börjar göra det som krävs för att söka? (visum o sånt)
Det beror lite på. Jag vet folk som fått sitt visum utfärdat två veckor innan de åkt. Men först är det väl diverse tester och ansökningar som ska göras innan du fixar visumet, då det är väl ungefär det sista i processen. Jag går sista året på gymnaiset nu, så det är väl dags att börja då.

Vad är CJ's favogodis då?
Sura ahlgrens bilar, marabou mjölkchoklad och polly.


jag ska till USA efter sommaren, som utbytesstudent. och jag har varit jätte inne med att välja arizona som delstat, just för att det verkar vara så olikt sverige, varmt och lite mer avslappnat än LA typ. vad tycker du? Du har ju lite mer koll än vad jag har ;)
Visst är det en trevlig stat, men klimatet varierar otroligt beroende på var i staten du är. Phoenix är så pass varmt och torrt för att det ligger mitt i öknen, i en dal. I Flaggstaff ser det ut som i Sverige med granar, snö på vintern och så. Hur som helst så älskar jag den här staten! I arkivet, under "Frågor och annat om USA" så kan du gå tillbaka och läsa några inlägg om AZ. :)

Hur länge stannar du?
Jag åker hem den 7 november.

När är det Zee ska föda? :)
Beräknat datum är kring 20 december, men troligtvis kommer de vara en månad tidiga. Så runt slutet av november hoppas vi på tidigast. Barnens lungor är inte fullt utvecklade, så de får helst inte komma tidigare än så.




Kommentarer
Postat av: malin

visst den rackarn var söt men inget jag skulle vilja möta ensam ute i natten haha :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback