Ännu en dag

Tack för era kommentarer, och även ett tack till alla mina vänner som hört av sig.

Det känns konstigt och tomt hemma. Jag har ont i magen hela tiden och är helt utmattad. Det var minst sagt en chock att komma hem, men jag är glad att jag hann hem en dag innan allting.

Som ni nog förstår så var mammas man väldigt sjuk i cancer. Diagnosen ställdes för drygt ett år sedan, men ni förstår nog också att detta inte var någonting jag velat skriva här. I samma veva som jag kom hem från mitt utbytesår så blev han diagnostiserad med cancer i magmunnen. Efter cellgifter x2 och operation så blev han mycket bättre - och det var då vi åkte till USA tillsammans.

I somras så fick han dock metastaser i skelettet, lungorna och levern. En ny kur cellgifter och även strålbehandling fick han, men till slut orkade inte kroppen längre. Allt detta skedde väldigt fort, och det är något att vara tacksam över även fast det är svårt. På ett sätt hände det alldeles för fort, men det hade vi tyckt även om detta hade pågått i flera år framöver.

Just nu är det skitjobbigt, och det kommer det vara ett tag. Men livet måste gå vidare.




Kommentarer
Postat av: Linda - ndaiL

Förstår att det känns jobbigt! Men som du skriver, man måste försöka att gå vidare, men i sin egen takt.



Cancer är nog det hemskaste som finns

Postat av: Erika

Kram kram kram kram kram på dig!

2010-11-10 @ 17:25:43
URL: http://erikahej.blogg.se/
Postat av: anna

hej här kommer en liten random fråga men jag vet att du brukar/brukade kolla på serier på någon hemsida och jag undrar om du kan länka till den :) tack för en jättebra blogg förövrigt!!! puss

2010-11-10 @ 20:39:39
URL: http://westman.blogg.se/
Postat av: Joanna

Ta tid på dig!!

2010-11-10 @ 21:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback