120 F

Har ett par frågor bara, när är det som varmast i Arizona, och hur varmt är det då ungefär? Var du där när det var så varmt? Hur var det då i så fall? Tänkte bara eftersom att jag ska åka på språkresa nästa år i juli-augusti, och då åker vi förbi där :)
Gud så kul! Det är som varmast i juli, då medeltemperaturen ligger kring +41 C, men det blir oftast varmare, upp mot 47-48 grader, i alla fall i Phoenix. Norrut, vid The Canyon, så är det svalare. Jag har varit i +46C, och det var lite för varmt. Det gör liksom ont att andas. Men nu ska jag ju vara där hela sommaren, så då kommer jag få känna på det riktiga sommarvädret. Så jag kan ju återkomma i sommar! haha.

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha okej, tack för svaret! :)

2010-05-09 @ 20:37:01
Postat av: Wickan Ahlin

Oj, vad duktigt med sex veckor. Skulle jag nog aldrig klara. Jag försökte och skulle göra två veckor men det är inte värt det, är inte värt att må dåligt över det man inte få äta och sedan utsätta sin galla för allt fett man ska äta. Tokigt att man lätt går på såna ideer, dom som funkar mest är ju egentligen mest skadliga.



Ja, eller hur. har man personer i sin omgivning som älskar den för den man är, och tycker att man duger själv , varför bry sig då? :) Du och din pojkvän om något är skitsöta, jag och linus sitter och kollar på dina bilder varje dag nästan för vi tycker att det är så coolt att ni är tillsammans, så långt ifrån varandra men ändå är tillsammans. Det är bevis på kärlek de! :)

Postat av: erika

Vad glad jag blir av att hora att ni lyckats med ett langdistansforhallande. Ger mig lite hopp.

Skulle du kunna ge mig nagra tips och sadar hur ni lyckas halla karleken brinnande? Och jag undrar aven om du har sett hnom nagot sedan ditt ar?

2010-05-10 @ 13:38:13
URL: http://erikajuh.blogg.se/
Postat av: Michelle

låter helt underbart varmt o skönt!! :DD men stötte du nån gång på en huntsman spindel när du bodde i Az?

2010-05-10 @ 16:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback