the garbage disposal

Okej, så historien om den galna skräpätaren...

The garbage disposal är en
sådan här sak. Den tuggar helt enkelt i sig maten som finns i vasken. I stort sätt alla hem i USA har sådana, jag vet inte hur det är i Sverige men jag har då aldrig sett några. Hur som helst så höll jag på att plocka undan efter middagen igår.

Jag skulle skölja ner the green beans och sedan tugga ner dem. Jag slår på knappen och världens oljud kommer ifrån tuggaren. Jag ser massa green beans flyga runt (jag står och tittar ner i tuggaren för att se vad som egentligen händer) och CJ skriker "watch out" och slår av tuggaren fort som satan och knuffar undan mig från diskbänken.

Jag var helt chockad över att det flög green beans över allt, och jag såg bara något litet svart komma flygande mot mig. En liten kniv hade fastnat i själva tuggaren och när jag slog på den så flög den rakt upp mot min hals/ansikte. Men tack vare tyngdlagen så slutade kniven att flyga ca en decimeter innan min hals.

CJ började skrika på Cindy att hon måste vara mer uppmärksam när hon lägger ner saker i disken. Självklart var det inte hennes fel, utan det var en olycklshändelse. Men CJ var extremt upprörd. Jag sade att det var en olycklshändelse och kniven träffade mig inte ens. Han kollar mig rakt i ögonen och säger "do you know what it feels like to watch a knife fly up and almost hit the one you love in the throat? I have the right to be angry."

Det värmde lite om hjärtat när han sa sådär och sedan lät jag honom vara arg! Haha. Nej men läxan är lärd: kolla i disken innan du slår på tuggaren och håll avståndet. Den här gången gick ju allting bra, men det går så himla fort när det väl händer.


Kommentarer
Postat av: Steffi

Awe vad fint sagt av honom!

2010-03-02 @ 19:38:54
Postat av: Anonym

Vad gulligt! Men tur att det gick bra iallafall!

2010-03-02 @ 21:09:04
Postat av: Sofia

Men gud va läskigt :O tur att det gick bra :)

2010-03-03 @ 16:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback