tandläkaren

Besöket hos tandläkaren gick smidigt. Minus detaljerna hon berättade om det "smärtfria ingreppet." Jag har ju en mjölkltand kvar (skratta om ni vill) som inte har något anlag. Så tappar jag den är jag körd. Så nu ska de rycka ut min tand, borra in en skruv i tandbenet som är kvar, sedan sätta dit en protes. HJÄLP.

Så nästa vecka ska jag infinna mig hos tandläkaren för att först dela på tanden, sen rycka ut båda halvorna. Någon som vill hjälpa till att gömma mig? Sedan ska jag operera in skruven i maj. Kirurgen sade "det är ingen fara, det känns som att borra ungefär." Jotack, sen har jag ju aldrig borrat.

Men jag jagar upp mig i onödan. Eller?

Kommentarer
Postat av: Hanne

Att borra gör inte ont, det kittlas. När jag gjorde det satt jag och försökte att hålla mig för skratt. :)

Postat av: Anonym

OMG jag tycker synd om dig :(

2010-03-15 @ 15:37:41
Postat av: Emelie

Jag vet verkligen hur de känns jag har aldrig borrat men de kittlas då inte att skruva in en skruv i tandbenet ! Men överlevde jag kommer du nog med göra det! Känns obehagligt men du är ju bedövad så ! Jag fick lugnande innan med :) Fråga om de om du är rädd! ps grymt bra blogg !

2010-03-15 @ 16:54:51
Postat av: Lina

Hej! Vill bara hälsa att du är inte ensam om att bli utsatt för "käkkirurgerna", och jag tippar på att det kommer gå superbra :) Dessutom vill jag bara säga att din blogg är hur bra som helst! Har läst den ett tag och jag önskar jätte mycket att jag också kan få möjlighet att åka till USA som utbytesstudent, därför är det jättekul att läsa om dina erfarenheter! :)

P.s lycka till med erat långdistans förhållande, jag är säker på att det kommer gå bra! ;)

2010-03-15 @ 17:30:09
Postat av: Anneli

har aldrig borrat eller nått, har väldigt bra tänder vilket jag e tacksam över

Låter inte skoj det där, hoppas det inte gör allt för ont

2010-03-15 @ 18:07:14
URL: http://anneliiusa.devote.se
Postat av: Anonym

Jag har gjort ungefär exakt samma sak, gjorde inte så ont alls.

2010-03-15 @ 18:17:02
Postat av: Emma C

Jag kan inte saga ngt om borrandet men innan jag fick min tandstallning drog jag minsann ut fyra tander inom tva veckor. Ger de bra med bedovning sa kanner du inte sa mycket. Hoppas att allt gar bra :)

2010-03-16 @ 01:27:42
URL: http://emmacaspary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback