tack!

Jag vill bara tacka er för alla söta kommentarer, som att jag var fin i klänningen eller att min engelska är bra. Jag blir så glad när ni skriver sådant! PUSS på er. Haha.

Någon frågade om CJ har en örn tatuerad på sin arm, och visst har han det. Han gjorde den sommaren innan sitt senior year, alltså några veckor innan jag kom till USA för mitt utbytesår.

What has been going on? Inte mycket. Eller jo. Jag och CJ har mest hängt runt huset, umgåtts, ätit... haha! Igår låg jag vid poolen i en timme, men jag, blekast i Skandinavien, har ju svårt att få färg annan än röd.

Idag får vi se vad som händer. Jag blev utbjuden på dejt av en av mina förra klasskompisar. Han frågade om vi skulle gå på bio. Han vet att jag har pojkvän sedan ett och ett halvt år tillbaka, men ändå vill han gå på en dejt. Pucko.

Ryan ska komma över om en timme. Jag har inte träffat honom sen förra maj, så det blir nog roligt! Jag var förresten på North Canyon här om dagen och träffade jättemånga roliga personer. Det kändes dock väldigt mysko att vara tillbaka på skolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback