Phoenix!

Hej! hittade din blogg igårkväll o fastnade verkligen för den! Nästan så att jag ångrar att jag inte åkte iväg som utbytesstudent (går i trean på gymnasiet nu). Min syster o hennes familj bor i Phoenix, AZ o mina föräldrar, min kompis o jag ska också åka dit nästa vecka, ska bli så härligt!
När du åker tillbaka så här i efterhand, antar jag att du bor hos CJ, men har dom någon ny utbytesstudent som bor hos dom det här året? :) eller kan man som en sån familj som tar emot utbytesstudenter välja från år till år om man vill ta emot någon? :) kram
Hej Sofie! :)  Yes, jag bor hemma hos CJ och Cindy och de har ingen ny utbytesstudent. Precis som du sade så får familjerna med EF i alla fall välja från år till år. De kommer troligtvis aldrig mer ha någon heller. De hade mig förra året, och en tjej Djanaeé för tre år sedan. Cindy tycker inte att det är schysst att ha en utbytesstudent hemma nu när CJ gått ut, eftersom Cindy inte vill att utbytesstudenten ska känna sig ensam första dagarna i skolan. Oj, nu blev det utförligt! Men får jag fråga var nånstans i Phx de bor, och har du egen blogg? (Jag godkänner inte kommentaren om du inte vill!) Vi kanske hamnar i närheten av varandra, fast å andra sidan är Phoenix väldigt stort. Har du varit där förr? Haha, förlåt för långt svar! Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback