nedräknare

Först och främst så använder jag mig av den här nedräknaren. Den är lätt och funkar bra.



Okej, KASS bild men såhär är det. Beroende på vad du har för stilmall från grunden, om du byggt upp allting själv, eller om du ändrat, så ser ju allting lite annorlunda ut. Jag tror jag har "fashion" som grundmall, sen har jag ändra om litegrann...

Nedräknaren har jag klistrat in direkt under bekskrivningen, som är under min profilbild. Beskrivningen ser ju olika ut för alla, och i standarden tror jag det står "om mig." Om ni vill ha den på samma ställe som jag har min, så är det alltså där, under beskrivningen, ni skall klistra in den.

Se till att ni klistrar in den innan "</tag:profile>" på sidan, för jag gjorde misstaget att klistra in den efteråt, och då syntes den inte.

Jag är inte duktig på kodmallar och designer, och jag letade mig fram. Spara din kodmall i ett dokument innan du börjar, om något skulle bli fel. Det är bara att klistra in den gamla så ser bloggen ut som vanligt igen.

Prova dig fram, det är allt jag kan säga. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara eftersom era bloggar kanske ser annorlunda ut.

Jag hoppas att det var lite hjälp, i alla fall.



Kommentarer
Postat av: Evelina

älskar din blogg! :)

2010-03-23 @ 18:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback