Ft. Lauderdale

Jag var i ft lauderdale för ett år sen, det där ser preciiis ut som ett foto jag tog där. i närheten av ett hotell som heter howard johnson? :)
Det har jag tyvärr ingen aning om! Vi stannade på The Marriott Renaissance, i Port Everglades, och den dagen vi var vid den där stranden så tog vi båt-taxin runt ungefär hela Ft. Lauderdale och vi hoppade av där vid stranden och hängde där ett tag. :)

Flordia måste jag verkligen tillbaka till någon dag. Så himla underbart ställe!

Kommentarer
Postat av: Emma C

Ft. Lauderdale är underbart - var där för några år sedan med familjen. Vi tog en båttur där de guidade oss bland de vackra, dyyra villorna som ligger vid kanalerna.



Arizona är helt underbart vackert just nu - vildblommor och grönt gräs under vandringen. Vädret är kalas just nu, årets första 80's den här veckan och just nu (klockan är nästan 21) är det underbart ute. Jag har det kalasbra, tackar som frågar. Har Guard-tävling imorgon och veckan efter det är det championships i Coliseum inne i Phoenix. Det kommer vara lite nervöst men så kul - jag vill verkligen att vi ska placera oss bra (vi har inte gjort det än tyvärr). Det är helt sjukt att tänka att jag kommer vara hemma igen om 2,5 månad. Hur kan livet gå så fort?



Hoppas i alla fall att du får det bra när du kommer hit igen och att din familj tycker om det. Jag kanske låter lite som en trasig skiva men jag tycker att det är så overkligt att jag läste din blogg - hamnade så nära där du var utan att göra ett delstatsval och att du nu läser min blogg. Världen är så liten.



Kramar

Emma

Postat av: Beatrice

Hej!



Jag gjorde en sån nedräknare som du har på din blogg och jag vet inte var jag ska sätta koden. Jag har försökt ta hjälp av bilden från sist när du visade var du satte koden, tyvärr hittar jag troligtvis inte rätt plats när jag ska sätta in den eftersom den inte dyker upp. Så skulle du kanske kunna visa var du satte ut den en gång till fast ännu utförligare?



För övrigt har jag läst din blogg i ungefär ett år nu och jag tycker den är jättebra och intressant.



Ha det bra!

2010-03-20 @ 19:02:14
URL: http://beatrists.blogg.se/
Postat av: johanbliixt

Åh! Vill åka dit :P

2010-03-21 @ 10:44:48
URL: http://johanbliixt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback