Arlanda!

Vi är på rest and fly på Arlanda och ska upp klockan 04.00 imorgon bitti. Det finns Starbucks på Arlanda så det blir nog en bra start på morgonen. Nu ska jag borsta tänderna och sedan prata med CJ.

Godnatt, vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas du har det roligt med alla du älskar borta i Pheonix! :)

2010-03-30 @ 22:39:45
Postat av: Emma

Åhh så roligt, du är ju iväg hela tiden!:) Ha det kanon!

Postat av: Anonym

Vad roligt! Hoppas du får det kul! :D

2010-03-31 @ 21:32:55
Postat av: klara

glöm inte bort att filma JÄTTTTTTTTEMYCKET! på allt!!! typ allt det som du tycker är ointressant, fast vi läsare tycker är sjukt kul att se! :D din blogg är grymmers btw! du har nästan övertygat mig att åka som utbytesstudent till usa! :D du och din pojkväl är förresten jättesöta tillsammans! och gudans vilken bra englska du pratar. din blogg är helt grymt bra! keep up the good work :D

2010-03-31 @ 21:59:14
Postat av: Emma C

Hej!



Hoppas att flygresan och allt gick bra. Jag vet inte om jag har skrivit det här förut, i så fall ber jag om ursäkt för upprepningen. Men i alla fall så vill jag tipsa om restaurangen Wildflower som finns i Mesa, Tempe, Gilbert-området. Om ni är i närheten. Det är min favorit och allt låter supersmaskigt, kolla in på hemsidan och kika på menyn. Det är dessutom ganska billigt, brukar landa runt $10 - vilket inte är så farligt.



Ville bara dela av mig min lilla favorit :)



Kramar

2010-04-01 @ 05:31:41
URL: http://emmacaspary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback