sometimes you just have to breathe

Hej!

Mitt bloggande har blivit lidande på sistone, dock har jag haft hundra saker att göra. Jag har äntligen sommarlov! Det har varit ett relativt jobbigt skolår och det ska bli så skönt att bara slappna av i sommar.

Igår tog majoriteten av alla mina vänner studenten! De var så vackra, trots det tråkiga vädret, i sina klänningar, kostymer och studentmössor. Jag önskar jag stod där med dem igår. Inte för att jag någonsin ångrar USA, det hade dock varit väldigt skönt att vara klar med gymnasiet nu.

Idag spenderade jag dagen hemma hos min syster, då hennes son fyller år idag. Jag spenderade majoriteten av tiden med att färglägga princessteckningar med min lilla systerdotter.

Nu myser jag med min söta katt i mitt knä, snart vankas skypedate och jag måste packa. Imorgon ska jag förbi Mickis och lämna av lite grejer, sedan ska jag förbi Jessica och säga hejdå, sedan kommer Niclas över på en fika. Så morgondagen bjuder inte på så mycket packande. Det är helt otroligt att jag åker på måndag. Våren har gått så fort.

Nåja, jag ska försöka få ihop ett inlägg eller två innan jag åker. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback