four and a half years ago

För fyra och ett halvt år sedan blev jag kär i en helt annan värld. Jag fick upp ögonen för bandet Fall Out Boy, och sedan en himla massa band. Jag gick i åttan, det var vinter, och jag kommer ihåg att jag spelade sönder Fall Out Boys album From Under The Cork Tree. Jag kommer speciellt ihåg ett tillfälle då jag, Mickis och Jessica sjöng "dance dance" i engelskauppgången och var helt i extas när Pete Wentz hade varit med i One Tree Hill.


2007 såg jag och Jessica dem live på Fryshuset, det var mars och svinkallt. Det var min första riktiga konsert och jag var såld. Det är, och kommer nog alltid vara, min favoritkonsert någonsin.

Tyvärr har jag tappat intresset för bandet på senaste tiden. Nästan helt. Det är sällan jag lyssnar på dem. Deras senaste skiva är helt okej, men långt ifrån den musik jag blev förälskad i. Hurs om helst, jag snubblade över en video med dem idag när jag googlade Ellen Degeneres (konstigt sammanträffande)... jaja, jag vet inte vad jag försökte få ut av det. Men tack vare det här bandet öppnades en helt ny musikvärld för mig. PATD, Paramore, Motion City Soundtrack, Cobra Starship, The Academy Is... listan kan göras lång. Det är märkligt vad musik kan göra.

Här har ni min favoritlåt med dessa karlar.

Kommentarer
Postat av: AG

jag fick också upp ögonen för FOB när jag gick i åttan och det bandet öppnade också en helt ny värld för mig. jag skulle säkert varit annorlunda idag om det inte var för dem.



jag känner att jag kanske har lite för mycket bilder på dem i mitt sovrum. (överfyllda väggar, garderober, dörrar.) men jag har inte hjärta att ta ner dem.

Postat av: Josse

Hej Emilia, det var jag som skrev frågan om uppkörningen till dig. Idag hade jag min och jag klarade det! var bara tvungen att berätta, ha det fint :)

2010-06-04 @ 14:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback