shopping i USA!

Jag ångrar fortfarande att jag inte köpte en Arizona State University (ASU) hoodie när jag var i USA sist, så nu ska det bli ändring på det. Men, jag har ett problem. Jag vill ju ha den i gult då det är skolans färg, men hur många klär i gult? Hmm. Så här ser den ut i alla fall. Annars funderar jag på den här också. I've got too many problems.

Förutom att jag får träffa min älskade Chirstopher och min värdfamilj och mina vänner så är shoppningen det jag ser fram emot mest efter det! Haha. OPI nagellack, jag vill ha alla färger i spring 2010 kollektionen! De kostar mindre än halva priset av vad de kostar i Sverige. Jag vet inte om ni vet men jag är slightly obsessed av nagellack, det är min weakness. Haha!

Victoria's Secret behöver jag inte yttra mig om, alla tjejer älskar deras underkläder (or am I wrong?) Dessutom finnn se bästa läppglansen där. Jag måste också inhandla Bath & Bodywork's bodybutters och deras hand sanitizers som luktar fantastiskt gott.

Sen får vi inte glömma Charlotte Russe! Och sist men inte minst: WALMART! The Redneck store som min värdfamilj kallar det. Okej, kanske det, men de har allt! Tandblekningskit, smink (de har alla de större märkena för hava priset), hårpodukter, hudprodukter... jag kommer aldrig därifrån utan att ha köpt någonting. Haha.

Jag har en känsla av att jag kommer komma hem broke. Men vad gör de om hundra år?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan vad jag också vill åka till usa:D

2010-01-23 @ 14:53:56
Postat av: hannah

haha ojski! du har ju helt rätt :D det var ju den.. haha, men vi såg väl raise your voice gaaanska många gånger också?! :D haha.. men what a girl wants, de var ju den!! våran film :D haha

Postat av: Monster

Clinique halva priset, I.D Bare Minerals makeup halva priset, Abercrombie & Fitch så snyggt, OPI jag håller med, Redken halva priset, GAP ok kläder för barn och hur mycket roligt godis, snacks och flingor finns det inte för barn? Jag ser fram emot N.Y och Atlanta! Och synd att vi missar varandra igen :). Kram

2010-01-23 @ 19:53:35
Postat av: Anonym

Tycker du ska välja den guula hoodin :D tror den gula färgen kan passa dig ändå :)

älskar din blogg!!

2010-01-24 @ 11:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL:

Kommentar:

Trackback